- Ticaret Puanı: 0 / 0
lerox
ben sana cfg yaparım sen bana lisans key ve laze loader at
lerox
loader geciliyorda key yok kardeslerox
yav rage cfg istedim canım atmicaksan çık git konudan hıyar hıyar cevapalr yazmala aq 2 modül elliceniz yapamıonuzmu cfg satanların kafasımı yok
KANKA killaurayı 6 ya getirip tuş atayıp diğer modüllerede istediğin gibi yapıp max 1 dakka , yapamıyorsan hilede açma aqyav rage cfg istedim canım atmicaksan çık git konudan hıyar hıyar cevapalr yazma
hayatında kaç kere laze.pro veya laze.vip alıpta config ile ilgili bir şeyler denedinde bu kadar rahat konuşuyorsunKANKA killaurayı 6 ya getirip tuş atayıp diğer modüllerede istediğin gibi yapıp max 1 dakka , yapamıyorsan hilede açma aq
kanka şimdi config denilen şey configini açtığın an modüllerin ayarları gelmesi başka neyime yarıyor config anlatırmısınhayatında kaç kere laze.pro veya laze.vip alıpta config ile ilgili bir şeyler denedinde bu kadar rahat konuşuyorsun
evet aynen ondandır kanka. sen hayatında premium hile kullanmış mıydın?kanka şimdi config denilen şey configini açtığın an modüllerin ayarları gelmesi başka neyime yarıyor config anlatırmısın
50 tane özellik oldugunu sayma bana gl11dede 50 tane özellik vardı bi config yapınca miss kahvedeki dayılar gibi oynuyorduk config + layamayanıda ne bilim yani 5 dakkanı alırevet aynen ondandır kanka. sen hayatında premium hile kullanmış mıydın?
aynen öyle yapsın bencede kanka50 tane özellik oldugunu sayma bana gl11dede 50 tane özellik vardı bi config yapınca miss kahvedeki dayılar gibi oynuyorduk config + layamayanıda ne bilim yani 5 dakkanı alır
adam rage demis herseyi fullesin iste aq nekadar zor olabilir
ne var bu lazede söylede ögrenek aq nekadar zor olabilir mouseyle çekecen alttarafı ayarınıaynen öyle yapsın bencede kanka