Layer 7 DDoS Saldırıları ve HTTP Flood Yöntemleri

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arşiv güncellenmiştir

bu ne işe yarıyor

DDoS, "Distributed Denial of Service" ifadesinin kısaltmasıdır ve Türkçe'de "Dağıtılmış Hizmet Engelleme Saldırısı" olarak çevrilebilir. DDoS saldırısı, bir internet sitesi, ağ veya online hizmetin normal işleyişini bozmak veya tamamen devre dışı bırakmak amacıyla çok sayıda bilgisayar veya cihazın koordineli bir şekilde kullanılmasıyla gerçekleştirilen bir siber saldırı türüdür.

Bir DDoS saldırısı sırasında, saldırganlar genellikle botnet adı verilen bir grup köle bilgisayar veya cihazı kullanır. Bu botnet, saldırganların komut ve kontrolü altındadır ve hedeflenen kaynağı sürekli olarak yoğun trafikle bombardıman eder. Bu, hedeflenen kaynağın normal trafiği işleyemeyecek kadar yüksek bir talep altında kalmasına neden olur, bu da hizmetin normal kullanıcılar için kullanılamaz hale gelmesine yol açar.

DDoS saldırılarının bazı yaygın amaçları şunlar olabilir:

1. Rakip işletmeleri veya web sitelerini zayıflatma veya kapatma.
  2. Hedeflenen bir kurumun veya hükümetin hizmetlerini engelleme.
  3. Dikkat dağıtarak başka siber saldırıları maskelama.
  4. Ransomware veya veri sızıntıları gibi başka kötü amaçlar için bir oyalama olarak kullanma.
DDoS saldırılarına karşı savunma yöntemleri ve çözümleri vardır, bunlar genellikle trafik analizi, filtreleme, yük dengeleme ve güvenlik duvarları gibi teknolojileri içerir. Ayrıca, siber güvenlik uzmanlarının ve organizasyonların bu tür saldırılara karşı sürekli olarak güncel ve hazır bir şekilde olmaları önemlidir.

tcp veya udp ddos methodlari bulunuyormu hocam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
3 tane 10gbps lik dedicated bağlarsan işini görücektir
bunu senmi yazdın hepsini tek jsde birleştirip seçim yaptırsaydın iyiymiş ben pythonda öyle yapmıştım 2015 de botnet paneli gibiydi aynı 2019 a kadar internette çökertemediği forum yokdu 2019dan sonra cf benzeri bypass yaptığım tüm korumalar güncellendi ben scripti güncellemedim
botnet nerden alabilirim?
mirai, qbot bunlara bi göz at hala iş görürlermi emin değilim sağlamdı bunlar

3 tane 10gbps lik dedicated bağlarsan işini görücektir
hocam abarti biryere saldiri yapmayacagim genelde saldirdigim yerler dandik makinelere sahip oluyor agir bir saldiri yapmayi dusunmuyorum

Method : AQUNET-TLS | arşiv içerisinde yerini almıştır
Socket Connection Fixed.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt