LarkSharp

Yok içerlemek değil adam d0landırıcı ve adamın ürünlerini scamm yedikleri halde yan hesap açıp gidip yine alıyorlar 🤣
çok garip ben fazla anlamıyorum bunlardan ben zamanın carderiyim boyle işlere yeni girdim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
teşekür ederim canım bilgindiriğin için kırmaz diye bisey yok biri uğraşmaz diyelim
rahatça kırılır uğraşmak isteyen birisi a'dan z'ye gece gündüz vakit ayırsa kırar
kimse kırılamaz diye birşey yok her sistemde açık vardır @BlackPlague
Unk ürünlerini spoofer sahil 3 defa sjb kırdı ghosty kırdı yani okadar güvenli değiller :)
Arkadaşlar, ben de bir proje sahibi olarak, her uygulamanın kırılabileceğini biliyorum, fakat bin dolarlarca yatırım yapılmış bir iş birliği BluePill ve BullsEye, bu sebepten dolayı "bu forumdan" biri kıramaz dedim, mesajlarınız için teşekkürler @Lenzy abi kibar anlayışın içinde müteşekkirim.

Arkadaşlar, ben de bir proje sahibi olarak, her uygulamanın kırılabileceğini biliyorum, fakat bin dolarlarca yatırım yapılmış bir iş birliği BluePill ve BullsEye, bu sebepten dolayı "bu forumdan" biri kıramaz dedim, mesajlarınız için teşekkürler @Lenzy abi kibar anlayışın içinde müteşekkirim.
nedemk gülüm kıbrıslı olarak yazmada cok sıkıntı cekiyorum formda anlaşılmaz diye konuşmam yarın okuluna geleyimii

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
nedemk gülüm kıbrıslı olarak yazmada cok sıkıntı cekiyorum formda anlaşılmaz diye konuşmam yarın okuluna geleyimii
KAJsjsjnsnsd istediğin gibi yaz Arapça yaz yine anlarım, İETMK gelebilecek misin ki?

İskele uzak be bana çok genlde cd lunapark orda takılıyom gelince

İskele uzak be bana çok genlde cd lunapark orda takılıyom gelince
E mağusayla 10-15dk var yaw arasında mağusaya gelebilirsen gelsene orayada okul çıkışını ayarlar babama aldırırım geç dönerim eve gezeriz biraz yakınlarda güzel yerler var

E mağusayla 10-15dk var yaw arasında mağusaya gelebilirsen gelsene orayada okul çıkışını ayarlar babama aldırırım geç dönerim eve gezeriz biraz yakınlarda güzel yerler var
yarın kendi okula gidecem askerlik için belge var onu alcam 14 kadar gelebilirsem gelirim 14 sonra zaten askerim

yarın kendi okula gidecem askerlik için belge var onu alcam 14 kadar gelebilirsem gelirim 14 sonra zaten askerim
13:05 gibi bitiyor çıkışta gelirsen yemek gömeriz lahmacun-çiğ köfteci var keyfin bilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt