İtiraz hakkı derken nasıl bir itiraz?
Detection olma durumlarında discord sunucumuzda @everyone atılır ve bakıma alınır kontroller ve güncelleştirme tamamlandıktan sonra süreler eklenir ve yazılım kullanıma açılır.
Yok yani şöyle diyorum ;

Farklı satıcılarda oyun içinde bir anda ne hikmet mucize olayı banlanırsanız itiraz hakkınız olmuyor belli etmişsiniz diyorlar

Sizde var mı öyle bir belli ederseniz ban yersiniz cart curt olayı? Hoşuma gitti satın alırım da öğrenmek istiyorum

Yok yani şöyle diyorum ;

Farklı satıcılarda oyun içinde bir anda ne hikmet mucize olayı banlanırsanız itiraz hakkınız olmuyor belli etmişsiniz diyorlar

Sizde var mı öyle bir belli ederseniz ban yersiniz cart curt olayı? Hoşuma gitti satın alırım da öğrenmek istiyorum
Rage oynayışta kısa sürede olmasada tabiki yasaklama ile karşılaşacaksınız, fakat legit oynadığınız dan eminseniz ve ban yediyseniz gerekli kontroller sağlanır eğer yazılımda sorun yoksa aktif olarak devam edilir fakat banwawe yada detection mevcutsa diğer mesajda bahsettiğim işlemlere devam edilir ve kullanıcıya spooferda indirim sağlanır, fakat diğer hileler gibi kısa süreler içinde detection yaşanmıyor

gayet başarılı kurulum aşamasında full ilgi elinize sağlık

Rage oynayışta kısa sürede olmasada tabiki yasaklama ile karşılaşacaksınız, fakat legit oynadığınız dan eminseniz ve ban yediyseniz gerekli kontroller sağlanır eğer yazılımda sorun yoksa aktif olarak devam edilir fakat banwawe yada detection mevcutsa diğer mesajda bahsettiğim işlemlere devam edilir ve kullanıcıya spooferda indirim sağlanır, fakat diğer hileler gibi kısa süreler içinde detection yaşanmıyor
Pekii. Açtım ticket

Öğleden sonra 1’den akşam 10’a kadar oynadım, aimbot felan komple fullde, hiç ban yemedim. Aşırı sağlam yazılım. Herkese öneriyorum, “report yemişsin stack report ban, belli etmişsin🤡” muhabbeti yok. Eninde sonunda rage oynarsanız banlanırsınız herkese tavsiye ederim süper hile

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt