Çözüldü LarkSharp şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beta2828

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Larksharp
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : kullanıcı mağduriyeti ve iade sorunu
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 1 aydır sürüyor
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...nal-hile-sadece-esp-wallhack-larksharp.54396/

Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller :

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :
önceden aldığım bir hile olduğu için 05.10.2024 tarihinde zevkine oynamak için 1 günlük lite ürün aldım. hile bakımda olduğu için key teslimi bile yapılmadı. yaklaşık 1 ay hilenin açılmasını bekledik, ancak açılmadı. bu duruma sitem edenlere, (hilenin bakımda olduğu, herhangi bir fix durumu olmadığını ve unk/bullseye project ile bağlantısının olmadığı söylendi). (injector'de bpgorup, hile menüsünde de unkfull yazıyor. büyük ihtimalle sunucuda unk'un exit sc4m attığı söylendiği için yalanladı.)

lark bize "ürün sıfırdan yapılıyor gibi düşünebilirsiniz, ara güncelleme gibi düşünmek yanlış olur" dedi. iade istediğimde ise "3. parti bir ürünün güncellemesinin uzun sürmesinden ötürü iade sağlayamıyoruz" cevabını aldım ve herhangi bir iade veya telafi sağlanmadı. ben de dahil olmak üzere birçok kullanıcı mağdur durumda!

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Larksharp
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : kullanıcı mağduriyeti ve iade sorunu
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 1 aydır sürüyor
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...nal-hile-sadece-esp-wallhack-larksharp.54396/

Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller :

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :
önceden aldığım bir hile olduğu için 05.10.2024 tarihinde zevkine oynamak için 1 günlük lite ürün aldım. hile bakımda olduğu için key teslimi bile yapılmadı. yaklaşık 1 ay hilenin açılmasını bekledik, ancak açılmadı. bu duruma sitem edenlere, (hilenin bakımda olduğu, herhangi bir fix durumu olmadığını ve unk/bullseye project ile bağlantısının olmadığı söylendi). (injector'de bpgorup, hile menüsünde de unkfull yazıyor. büyük ihtimalle sunucuda unk'un exit sc4m attığı söylendiği için yalanladı.)

lark bize "ürün sıfırdan yapılıyor gibi düşünebilirsiniz, ara güncelleme gibi düşünmek yanlış olur" dedi. iade istediğimde ise "3. parti bir ürünün güncellemesinin uzun sürmesinden ötürü iade sağlayamıyoruz" cevabını aldım ve herhangi bir iade veya telafi sağlanmadı. ben de dahil olmak üzere birçok kullanıcı mağdur durumda

geçmiş olsun hocam...
hem **ürün sıfırdan yapılıyor gibi düşünebilirsiniz, ara güncelleme gibi düşünmek yanlış olur** bunu deyip
hem de 3. parti bir ürünün güncellemesinin uzun sürmesinden ötürü iade sağlayamıyoruz" bunu mu diyor cidden komikmiş

ürün sıfırdan yapılıyor yapılan ürün tam olarak istenileni verecek mi? bu konuda bir sürü şüphe oluşturur 1 günlük hileye de iade yapamıyorlarsa bu satıcılardan almayın dostum almayın böyle satıcılar ilerde kişileri daha çok zarara uğratır

ürün sıfırdan yapılıyor yapılan ürün tam olarak istenileni verecek mi? bu konuda bir sürü şüphe oluşturur 1 günlük hileye de iade yapamıyorlarsa bu satıcılardan almayın dostum almayın böyle satıcılar ilerde kişileri daha çok zarara uğratır
haklısınızda sonunun ne olacagını kımse bılemıyor ki

Son düzenleme:
geçmiş olsun hocam... valla komikmiş o sondaki cümle :businessman:

haklısınızda sonun ne olacagını kımse bılemıyor ki
hocam bu tip satıcılardan hep uzak durmuşumdur kendini gerçekten satışlarıyla ürünleriyle belli ediyorlar dc'de üye toplayan direkt ordan burdan ürün alıp satışa koyuyor ne koddan anlar ne yazılımdan bir sorunda bu şekilde patlıyorlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
geçmiş olsun hocam... valla komikmiş o sondaki cümle :businessman:

haklısınızda sonun ne olacagını kımse bılemıyor ki
tüm discord konusmalarını görsen birde gül gül ölürsün 1 aydır lark a laf anlatmaya çalısıyoruz ne desek ne anlatsak nafile hiçbir doğru düzgün cevap alamıyoruz

ürün güncellemeye girdikten 4-5 gün sonra banwave yüzünden sunucudaki coğu kişi banlanlandı benimde 2 tane hesabım gitti :D

hocam bana sondaki cümle bile yetti :D sizin adınızada üzgünüm umarım hakkınız olanı geri alabilirsiniz.

Lark Sharp Kardeşimiz saolsun bana birini önerdi. Öneren kişide 2.300 dolandirdi. Mağduriyetimi gidermek için geri parami aticagini söylüyor. İnşallah sözünü tutar :) Neredeyse 1.5 aydir beklemedeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt