Çözüldü Larksharp iade sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu foruma geldiğim günden beri anladımki alıncak tek yer @BullseyeProject, burasıda bakımda ama çok sağlam döneceğinden eminim az kaldı en azından kendi ürünü

Bu foruma geldiğim günden beri anladımki alıncak tek yer @BullseyeProject, burasıda bakımda ama çok sağlam döneceğinden eminim az kaldı en azından kendi ürünü
Bunlarda resell ve geri çekildi geri gelirlermi bilmiyoırum ilgi odağı toplayıp belli bir kitle çekildikten sonra yok oldular rus fırmasından resell aldıkları bılgısı var

Konu altında yine birçok kişinin kulaktan dolma bilgiler ile birbirlerini doldurmasına şahit oluyoruz. Dün sunucusunda loader'ın tamamı paylaşıldı ve güncellemenin son sürecinde olduğumuzu belirttik fakat yine de bizlere DM'den söven kişileri burada konu açarken görüyorum, ne yazık ki. Bullseye Project ve Larksharp olarak çok yakında tekrardan en iyi şekilde dönüş yapmış olacağız. Geçmişte de 2.5 aylık süren bir güncelleme yaşamıştık ve globale ilk ürünü tarafımızca getirmiştik fakat şimdilerde kulaktan dolma bilgiler, üreticilerin bilgilerini arka planda bırakır duruma gelmiş. Ek olarak şunu da belirteyim; bir önceki açtığın şikayet konusunda sana kısmi iade geçirebileceğim veyahut hediye olarak tek seferlik spoofer sunabileceğimizi belirttik ve 2 seçeneği kabul ettiğini belirttin. Sonuç olarak burada bakımı beklemen gerekiyor, bunu sen de biliyorsun ama yine de DM'den küfür etmeye devam edebilirsin.
Sana küfür etmedim ve güncellemenin son sürecinde olduğunu 24 gün önce belirttin tek yaptığın boş yapmak kulaktan dolma bilgiden başka söylicek hiçbir sözün yok ve düşün acaba niye 2. Seçeneği kabul ettim 1200 tl verdiğim ürünün iadesini 400 tl olarak vermeyi teklif edersen heralde 2. Seçeneği seçerim değil mi ama allah beyin dağıtırken sen millete bakımdayız falan diyorsundur o yüzden çok şaşırmıyorum artık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt