Çözüldü Larksharp iade sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deparneux1

Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Larksharp
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : iade sorunu
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 1.5 ay önce
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...imbot-triggerbot-skinchanger-larksharp.53338/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller :
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : Larksharp adlı satıcıdan 1.5 ay önce 1 aylık full adlı ürünü aldım aldığım gibi bakıma girdi sadece keyi teslimi yapıldı ama bakıma girdiği için kullanamadım herhangi bir iade alamadım 1.5 aydır bekliyorum herhangi bir gelişme yok ve sunucusunda aktif olmasına rağmen benim mesajlarıma kasıtlı olarak bakmıyordu bunun üzerine hilenin tekrar yazılmaya başladığını söylemişti ben artık açılacağına inanmıyorum ve iademi istiyorum

Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...imbot-triggerbot-skinchanger-larksharp.53338/
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : Larksharp adlı satıcıdan 1.5 ay önce 1 aylık full adlı ürünü aldım aldığım gibi bakıma girdi sadece keyi teslimi yapıldı ama bakıma girdiği için kullanamadım herhangi bir iade alamadım 1.5 aydır bekliyorum herhangi bir gelişme yok ve sunucusunda aktif olmasına rağmen benim mesajlarıma kasıtlı olarak bakmıyordu bunun üzerine hilenin tekrar yazılmaya başladığını söylemişti ben artık açılacağına inanmıyorum ve iademi istiyorum
:/

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Daha önce konu açtık, başkası olduğunda Lark'a tüm parayı iade ettiren Genisys, bize 400₺ ve ek olarak lifetime spoofer arasında seçim yaptırttı şikayeti geri çekme karşılığıyla, 1.000₺ ödeyip 400'ü geri almak yerine spoofu seçtik bizde, fakat 1.5 aydır hala dönüş yok.
https://cheatglobal.com/konu/bir-ue...asil-sikayet-edebilirsiniz.30486/post-1061100

• A/1 Şikayetçi tarafın, şikayetçi olması için 15 gün süresi bulunmaktadır.

dostum hile güncellemeden cıkınca kullanıcaksın zaten birde bakımdan cıkınca tekrar vericekler keyini :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum hile güncellemeden cıkınca kullanıcaksın zaten birde bakımdan cıkınca tekrar vericekler keyini :D
ABİ SEN NE DİYON HACİ NE DİYON NE DİYON ABİ SEN SAKA MİSN LA NE DİYONNNNN EKRANİ YİYORUM SJ ANDA 1.5 AYDİR SU 1 AYLİK HİLEYİ KULLANAMİYORUZ SORUN KEY Mİ

15 gün geçtiyse geçersiz sayılacaktır kurallara göre

knk hile alıyosun geri dönüş yok telafi yok hiçbirşey yok ve 1.5 ay bekliyosun güncelleme var diye sonra sıfırdan kodlanılıyor deniliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt