Çalışıyor 🟢 LarkSharp 🟢 FREE HWID SPOOFER

selam destek vermiyorsunuz fakat belki konunun yorumlarında yardımcı olabilcek vardır asus da Secure boot ve csm nerden kapatılıyor video bırakabılcek varmı yada discordda 2dk yardımcı olacak lütfen cok lazım teşekkürler şimdiden
Asus desteklemediğini konuya eklemeyi unutuşum fakst yakında efi seçeneğini de eklemeyi düşünüyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Paylaşım için ty knavenin efide patlamış oda çalışıyo . Olmayınca olmuyor oluncada hepsi birden üst üste geliyo 😂

çok teşekkürler çok fazla şey istedim fakat secure boot kapatmayı buldum da csm bi türlü bulamadım onuda soylermısınız kusura bakmayın kolay gelsin.

a buldum teşekkürler
Biosa girip f7 tuşuna birkez bastıktan sonra bios ayarlarına atacaktır boot kısmına gelip launch csm i disabled yapıp ardından kaydedip çıkınız.

hocam anakart asus secure boot kapal csm falan kapalı tpm de kapalı format da attım kaldırabilirmiyiz bir daha hile açmıcam zaten 1 ay kaldı banın kalkmasına ama erkenden yaparsak çok iyi olur

hocam anakart asus secure boot kapal csm falan kapalı tpm de kapalı format da attım kaldırabilirmiyiz bir daha hile açmıcam zaten 1 ay kaldı banın kalkmasına ama erkenden yaparsak çok iyi olur
Konuda da belirttiğim gibi warp gibi vpnler ile geçici bir süre oyuna girebilirsiniz sonrasında bypas a ihtiyacınız olacak, profosyonel destekli şekilde spooferı kurmak ve asıl sürüme erişmek için alım yapmanız gerekiyor.

Konuda da belirttiğim gibi warp gibi vpnler ile geçici bir süre oyuna girebilirsiniz sonrasında bypas a ihtiyacınız olacak, profosyonel destekli şekilde spooferı kurmak ve asıl sürüme erişmek için alım yapmanız gerekiyor.
bunu yapınca tamamen kalkmış olmuyor mu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt