Çözüldü Laptop için spoofer bulamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Met0

Bronz Üye
Laptop için ücretsiz spoofer bulamıyorum yardım eder misiniz? Valoranttan ban yedim 3ay ama hile açmadım yemin ederim ki açmadım zaten rioter laptopuma baktı iyice hile vs bulamadı. çok nadir oluyormuş böyle bişey bu da bana denk geldi yardım edin lütfen param da yok zaten kafa dağıtmak için giriyorum tek eğlencem o'ydu o da gitti, lütfen 1 seferlik spooferı ücretsiz verebilir misiniz :( sinirden ağlıyorum artık böyle bişey nasıl benim başıma gelebilir diye :((

Not: windows sürümüm win10 2004, spoofer hangi sürümde çalışıyorsa ona yükseltebilirim ama windows 10 olsun yeterki

Laptop markam: Lenovo İdeapad 320

Son düzenleme:
laptop için bulman biraz zor hemde ücretsiz arıyorsun bir kere desteğe yaz bakalım çünki ilk zamanlar açtırmıştım hesap satın adım 2 gün sonra ban yedim dedim açmışlardı

İlk olarak format at
sonra bios düşür eğer önceki sürüm bios dosyan var ise AfuWin ile düşürebilirsin
Sconun spooferını kullan
Oyunu yükle

Bunları dene ama kesinlik yok laptop olduğu için
yok aga boşver 2022ye kadar girmicem bi karar aldım. Hem kafam rahat olur mis

masaustu için bile ücretsiz bulmak neredeyse imkansız sen leptop için arıyorsun bu dahada imkansız gibi geldi bana

kanka bazen bazıları için paralı spooferler bile çalışmıyor ben bedavaya bulmuştum çalıştı sonra ban yedim yine fakat hile falan açmamıştım spoofer kullandıktan sonra ban atabiliyor belkide benim bilgisayarımda bir program kalmıştır bilemem

Son paylaşın spoofer laptoplarda çalışıyor sanırsam. Göz atmanı tavsiye ederim

https://cheatglobal.com/konu/lydian-spoofer-1-8-1-Crâcked-by-drmodz-vanguard-eac-be.11611/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt