Neden Be kral ne güzel kullanıyorduk <3 inşallah oda ücretsiz sunar sunmazsa sen bidaha sunarmısın yaaltyapıyı devrettim, yakında satış konusu açacakmış alan kişi
yönetimden gelen uyarılar sonucu kapattım birdaha açmamNeden Be kral ne güzel kullanıyorduk <3 inşallah oda ücretsiz sunar sunmazsa sen bidaha sunarmısın ya![]()
Üzdü B e kralyönetimden gelen uyarılar sonucu kapattım birdaha açmam
Benim için buna bakar mısınnnaltyapıyı devrettim, yakında satış konusu açacakmış alan kişi
paylaşan olmaz kolay kolay free l0g sağlayan kişiler eski pub logları verıyorlar hit oranı %1 adam akıllı hit oranı istiyorsanız l0g çekenlerden satın almanız lazımGeçenlerde bir arkadaş l0g botu paylaşmıştı dc ekledim fakat şuan aktif değil güncel l0g botu olan varmı aktif
hocam ıyı kotu ısımıze yarıyordu be ıns tekrar olur benzerıpaylaşan olmaz kolay kolay free l0g sağlayan kişiler eski pub logları verıyorlar hit oranı %1 adam akıllı hit oranı istiyorsanız l0g çekenlerden satın almanız lazım
How did you manage to get this rank?Benim için buna bakar mısınnnLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir♥
Biliyorum Fakat O bot iyi kötü işime yarıyordu be kral <3paylaşan olmaz kolay kolay free l0g sağlayan kişiler eski pub logları verıyorlar hit oranı %1 adam akıllı hit oranı istiyorsanız l0g çekenlerden satın almanız lazım