Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aylardır geliştirdiği SecureShield unpack edilince konuya cevap yazamamış yazık. Yani bu konuyu sırf gövde gösterisi yapmak için açtığını biliyoruz neyse iyi dağıtıp attı LOLSHAN seni. @0x58B
Aylardır geliştirdiği SecureShield unpack edilince konuya cevap yazamamış yazık. Yani bu konuyu sırf gövde gösterisi yapmak için açtığını biliyoruz neyse iyi dağıtıp attı LOLSHAN seni. @0x58B
Her günümü CheatGlobal'de senin gibi bir s*k'e yaramayıp millete sallamakla geçirmediğim için @LOLSHAN 'ın mesajını yeni gördüm.
Kafan gövde gösterisinden başka bir halta çalışmadığı için UnpackMe kavramını bilmiyorsun sanırım, proje de experimental zaten.
Her UnpackMe yayınlayanın gövde gösterisi yaptığını iddia etmeye devam edebilirsin.
Umarım başkalarının başarısı dışında bir gün kendi başarılarınla da övünebilirsin
Evde olmadığım için bakamadım eline sağlık.
Goal kısmını koymayı unuttum, VM Runtime silinmiş ama bahsi geçen class'ın unpack edilmiş haliyle birlikte dosyayı yenilemen mümkün mü?
Küçük bir rica fakat yine de sen bilirsin tabii, teşekkürler.