kupondelisi.org | 🍕 Yemeksepeti İndirimli Hesaplar Sadece 8 ₺ 🌭90/60 - 90 TL SİPARİŞE 30 TL ÖDE

Discord üzerinden çekilişimiz başlamıştır. Kupondelisi Discord sunucumuza katılarak çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

Hepinize bol şans ve iyi akşamlar dileriz!

Kupondelisi Ekibi

Discord üzerinden çekilişimiz başlamıştır. Kupondelisi Discord sunucumuza katılarak çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

Kupondelisi Ekibi

Merhaba sevgili takipçileri,

Harika haberlerimiz var! Sitemizdeki bazı kategorilerin fiyatlarını düşürdük ve sizin için daha avantajlı hale getirdik! İşte yeni fiyatlarımız!

[YEMEK] 90/60 İNDİRİM - Artık sadece 2.5 TL!

Ayrıca sitemizdeki stokları güncelledik!

[YEMEK] 90/60 İNDİRİM - Stoklar güncellendi!

Bu fırsatı kaçırmayın! Bu indirimli hesaplar sınırlı sayıdadır, o yüzden acele edin. Hemen ziyaret edebilir ve satın alabilirsiniz.

Hepinize iyi alışverişler ve iyi akşamlar dileriz!

Kupondelisi Ekibi

Kupondelisi Ekibi

+++ Ref 20 den fazla kullandım hızlı destek ucuz fiyat

@SmashPL

Yemeksepeti iyide trendyol için bu tarz siteler çıkmazmı ? Yemeksepetinde artık çok fahiş fiyatlar var. Trendyol için olumsuzmu bu tarz site çıkması.

Son düzenleme:
aliexpressden alkıyordum ama ysepeti ilk defa gördüm 10 tane alsak indiirim yaprarmısın

Kupondelisi Ekibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt