KULAKLIĞIN MİKROFONUNU PC ALGILAMIYOR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jelana13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jelana13

Diamond Üye
hem kulaklık hemde mikrofon jak girişi takılı pcye sorun yok ikisinin girişindede fakat kulaklıktan ses gelirken problemsiz, mikrofnu algılamıyor pc görmüyor konuşurken pcnin kendi mikrofonunu algılıyor sadece sorun giderici falan açtım pcde ama çözemedim internettende bulamadım aynı sorunu yaşamış biri varsa yardımcı olursa sevinirim

pcnin mikrofonu sadece

hem kulaklık hemde mikrofon jak girişi takılı pcye sorun yok ikisinin girişindede fakat kulaklıktan ses gelirken problemsiz, mikrofnu algılamıyor pc görmüyor konuşurken pcnin kendi mikrofonunu algılıyor sadece sorun giderici falan açtım pcde ama çözemedim internettende bulamadım aynı sorunu yaşamış biri varsa yardımcı olursa sevinirim

pcnin mikrofonu sadece
Girişe telefona takılan normal kablolu kulaklık takıp ilk kulaklıkta sorun olduğunu doğrula sonra aygıtları sıfırla o da olmazsa zamanında bende bir program yüzünden bunu yaşadım formatla düzeldi.

evet aynı sorunu bende yaşıyorum, tek çözüm telefonuna ve bilgisayarına womic programını indirip çalıştırman.
bu uygulama telefonu mikrofon olarakmı algılıyor
kablolarda sıkıntı var 2 uçlu olan baglama kablosu ndan almalısın
kral başka kablodada, başka kulaklıktada denedim olmadı büyük ihtimal pcde sorun
Marka model nedir ?
kulaklık havit gamenote h2016d ama hocam başka kulaklıktada olmadı

Girişe telefona takılan normal kablolu kulaklık takıp ilk kulaklıkta sorun olduğunu doğrula sonra aygıtları sıfırla o da olmazsa zamanında bende bir program yüzünden bunu yaşadım formatla düzeldi.
reis aygıtlar nerden sıfırlanıyor bulamadım ama

bu uygulama telefonu mikrofon olarakmı algılıyor

kral başka kablodada, başka kulaklıktada denedim olmadı büyük ihtimal pcde sorun

kulaklık havit gamenote h2016d ama hocam başka kulaklıktada olmadı

reis aygıtlar nerden sıfırlanıyor bulamadım ama
Youtubeden bak denetim masasında aygıtlardan sıfırlanıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt