Kriptolu Dosya

Dostum üstte dediğim gibi bir program aracılığı ile içindeki miktarı görebiliyoruz ama sadece trx varsa gözüküyor ve içinde yüklü trx olanlar mevcut
Tüm dosyaların içeriği böyle mi yoksa farklı olanlar varmı?Fernet keyi lazım bu dosya için.

hocam umudunu kırmak istemem fakat bu forumda bunu kırabilecek adam bulman imkansıza yakın yabancı forumlardan bulup onunla anlaşıp anca yapabilirsin ve bunu kırmak fernet keyi bulmadan imkansız maalesef

hocam umudunu kırmak istemem fakat bu forumda bunu kırabilecek adam bulman imkansıza yakın yabancı forumlardan bulup onunla anlaşıp anca yapabilirsin ve bunu kırmak fernet keyi bulmadan imkansız maalesef
Baya üzücü ya bulan olursa mutlaka bana ulaşsın elimde baya wallet.toxic dosyası mevcut ilerki yıllarda gelişen teknoloji vs vs illa çözülür mü? Yoksa direkt imkansız mı??

Baya üzücü ya bulan olursa mutlaka bana ulaşsın elimde baya wallet.toxic dosyası mevcut ilerki yıllarda gelişen teknoloji vs vs illa çözülür mü? Yoksa direkt imkansız mı??
keyi direkt olarak bulmadığın sürece aşırı zor şifrelemesi çok zor bir şey ama imkansız değil bilen insanlar bir elin parmağını geçmez maalesef

Bu dosyayı çözebilecek yabancı forumları biliyor musunuz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt