Dostum üstte dediğim gibi bir program aracılığı ile içindeki miktarı görebiliyoruz ama sadece trx varsa gözüküyor ve içinde yüklü trx olanlar mevcutpara çıkma garantisi yok
Dostum üstte dediğim gibi bir program aracılığı ile içindeki miktarı görebiliyoruz ama sadece trx varsa gözüküyor ve içinde yüklü trx olanlar mevcutpara çıkma garantisi yok
Tüm dosyaların içeriği böyle mi yoksa farklı olanlar varmı?Fernet keyi lazım bu dosya için.Dostum üstte dediğim gibi bir program aracılığı ile içindeki miktarı görebiliyoruz ama sadece trx varsa gözüküyor ve içinde yüklü trx olanlar mevcut
Bir Yolu Vardır Fakat Bilen Az Kişi Vardır.Yanılıyorsun bence elimizde süper paralar bulunan dosyalar var lakin daha çözebilen yok. Mutlaka bir yolu var mıdır adımını mı bulamıyoruz yoksa imkansız mıdır??
Tüm dosyaların içeriği aynı tarz ama farklı şifreleme yöntemi aynı fernet keyi nasıl bulabiliriz ki? Ya da fernet key bulmadan imkansız mı?Tüm dosyaların içeriği böyle mi yoksa farklı olanlar varmı?Fernet keyi lazım bu dosya için.
Baya üzücü ya bulan olursa mutlaka bana ulaşsın elimde baya wallet.toxic dosyası mevcut ilerki yıllarda gelişen teknoloji vs vs illa çözülür mü? Yoksa direkt imkansız mı??hocam umudunu kırmak istemem fakat bu forumda bunu kırabilecek adam bulman imkansıza yakın yabancı forumlardan bulup onunla anlaşıp anca yapabilirsin ve bunu kırmak fernet keyi bulmadan imkansız maalesef
keyi direkt olarak bulmadığın sürece aşırı zor şifrelemesi çok zor bir şey ama imkansız değil bilen insanlar bir elin parmağını geçmez maalesefBaya üzücü ya bulan olursa mutlaka bana ulaşsın elimde baya wallet.toxic dosyası mevcut ilerki yıllarda gelişen teknoloji vs vs illa çözülür mü? Yoksa direkt imkansız mı??
Bildiğin yabancı forum var mı? Bu işlerle uğraşan yardımcı olursan çok sevinirimyabancı forumlarda belki cok zor ama imkansiz değil