Kozmos Valorant Spoofer Crâck Me İsteği

Packer olarak themida değil vmp kullanıyorlar. Daha öncesinde 4 kere kırdım yeni loader atıldıkça kırıyorum bunu da kırdım. Riap.cc'nin loaderıne özel build alınmış bundan ibaret.

Kırdığıma dair ss:

image.png
e paylaşta kullanak hahaha şşş kimse bişey yazmasın kayra abimiz (Crâcked by kayra ) dünya üzerindeki en iyi risörvır paylaşsada kullansak

Packer olarak themida değil vmp kullanıyorlar. Daha öncesinde 4 kere kırdım yeni loader atıldıkça kırıyorum bunu da kırdım. Riap.cc'nin loaderıne özel build alınmış bundan ibaret.

Kırdığıma dair ss:

image.png
düz loader menüsünü paylasarak crackledim diyenide ilk kez görüyorum insan bi loader linkini bırakır yada kırdığına dair bi video atar

İnanın beyler allahın bile siktir ettiği methodları yaparak vmpyi patchlemeye vakit ayırmayacağım. İsteyen inanır isteyen inanmaz.

Nasıl kırdığımın videosunu atarak fixlemesini söylediğim adamlar masaüstümdeki dosyaların ismine bakarak koruma ekliyorsa inanın bunlardan bir bok olmaz.

Ayrıyeten bir not geçeyim, bu kişilerden spoofer falan almayın. Pub efileri kullanarak spoofer yapmışlar. Dumpladığım dosyalar:

image.png
22:10:loaderi crackledim + menü ss
23:46:vmpyi patchlamakle uğraşmam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Patchlemek ile cracklemenin arasındaki farkı bile bilmeyen küçük küçük çocuklarsınız. Priminizi başka yerde arayın
Dost ondan bahsetmiyorum crackelemeye uğraşıyorsun patch atmakla uğraşmıyorsun zaten Crâck konusunda iddalı biride değilim
İnanın beyler allahın bile siktir ettiği methodları yaparak vmpyi patchlemeye vakit ayırmayacağım. İsteyen inanır isteyen inanmaz.

Nasıl kırdığımın videosunu atarak fixlemesini söylediğim adamlar masaüstümdeki dosyaların ismine bakarak koruma ekliyorsa inanın bunlardan bir bok olmaz.

Ayrıyeten bir not geçeyim, bu kişilerden spoofer falan almayın. Pub efileri kullanarak spoofer yapmışlar. Dumpladığım dosyalar:

image.png
Ayrıca nasıl cracklediğini göstermeni istemedik cracklediğin loaderi istedik

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dost ondan bahsetmiyorum crackelemeye uğraşıyorsun patch atmakla uğraşmıyorsun zaten Crâck konusunda iddalı biride değilim

Devirt etmek icin ayırabileceğim bir vaktim yok

attığı gibi server kapatırlar zaten işe yaramaz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt