böyle bir cevap vermek yerine kendimi geliştiriyorum demek zor olmamalı arkadaş haklı biraz basit kalmış ama fikir güzelİyisini yapta kullansın herkes
Salça olacağınıza daha iyilerini yapıp satabilirsiniz. İyisini yapabilsem zaten kötüsünü atmam. Buraya gelip kötü demenize gerek yok. Elimizde bu var.böyle bir cevap vermek yerine kendimi geliştiriyorum demek zor olmamalı arkadaş haklı biraz basit kalmış ama fikir güzel
eleştiri kabul edemıyorsan git ötede agla kardesimİyisini yapta kullansın herkes
Açıkçası 500tl abartı. White Software (Design) 300tlye daha iyilerini yapıyor.Selamlar CheatGlobal!
Ben @Supex, forum konunuzun tasarımını tamamen yenilemek isterseniz buradayım. Tasarımınızı daha şık, modern ve kullanışlı hale getirebilirim. Eğer sıkıcı ve standart bir tasarımdan bıktıysanız, tam yerindesiniz!
Ne Sunuyorum?
Fiyat: 500 TL
- Özel Konu Tasarımı: Konunuza özel, özgün ve göze hitap eden tasarımlar.
- Tam Uyumluluk: Hangi sistemi kullanıyorsanız kullanın, tasarımınız sorunsuz şekilde uyum sağlanır, uygun hale getirilir.
- Hızlı Teslimat: Tasarımınız 1 iş günü içinde hazır!
- Özel Düzen ve Renkler: Sizin isteklerinize göre özelleştirilmiş her şey.
İletişim:
- Discord: @Sup3X
- Ödeme Yöntemi: IBAN üzerinden ödeme yapabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eleştiri değil çamur atmak, eleştiriye her zaman açığız.eleştiri kabul edemıyorsan git ötede agla kardesim
Reklamınızı gidin başka yerde yapın. Burası reklam yapma yeri değil.Açıkçası 500tl abartı. White Software (Design) 300tlye daha iyilerini yapıyor.
Reklam yapmıyoruz. Yaptığın tasarımın çok basit olmasına rağmen uçuk fiyat aldığını söylüyoruz.Eleştiri değil çamur atmak, eleştiriye her zaman açığız.
Reklamınızı gidin başka yerde yapın. Burası reklam yapma yeri değil.
Kime göre neye göre? Asgari ücretin günlüğü bile 500 TL değil. İsim veriyorsun bu reklama giriyor. Beğenmiyorsan almazsın karalama yapmana gerek yok.Reklam yapmıyoruz. Yaptığın tasarımın çok basit olmasına rağmen uçuk fiyat aldığını söylüyoruz.