KONU SİLİNEBİLİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi mouse öneriyorsunuz bunun için? Ve core 3 aktif etmek için neler gerekiyor. Bilgim olmadığından dolayı soruyorum
Bloody, marka mouseların neredeyse hepsinde çalışır yinede kontrol edin. Uc deneme olarak 1000 kullanım hakkı veriyor, etkinleştirmeside 50-70tl arası sitesinden yapılabiliyor. Size tavsiyem uc aktif modellerden birini almanız ama tercih size kalmış normal model alıp uc etkinleştirme yapabilirsiniz.

Ya saat 11 den beri dolanıyorum bir tane mouse bulamadım biladerde g300s almış bunda bişey bulamazmıyız ya
Bloody, marka mouseların neredeyse hepsinde çalışır yinede kontrol edin. Uc deneme olarak 1000 kullanım hakkı veriyor, etkinleştirmeside 50-70tl arası sitesinden yapılabiliyor. Size tavsiyem uc aktif modellerden birini almanız ama tercih size kalmış normal model alıp uc etkinleştirme yapabilirsiniz.

Ya saat 11 den beri dolanıyorum bir tane mouse bulamadım biladerde g300s almış bunda bişey bulamazmıyız ya
Bendede g300s vardı onda olmadığı için mecbur birde bloody marka mouse satın aldım üzerine birde 10 dolar verip core3 aktifleştirdim mecburen sizinde öyle yapmanız gerekiyor

Valorant Bloody MARKA MOUSELAR İÇİN NO RECOIL MACRO PAKETiDİR;

:ozellik:

Ares Buldog Frenzy
Guardian Judge
Odin Phantom
Snipers Spectre
Stinger Vandal

Silahlarının macroları bulunmaktadır.Makrolar %90 oranında (%10'luk sepme sprayin rng olmasından dolayı) başarılı bir şekilde spray atabilmenizi sağlayacaktır.Satın aldınığınız an teslim edilir.

DURUM : UNDETECTED

:resim: :video:

:indir:

SATIN ALMA LİNKİ:

ÇALIŞTIĞI MODELLER : V2M, V3M, V4M, V5M, V7M, V8M, V9M, N50, A60, A70, A90, A91, T50, T60, T70, P81, P81S, P85, P85S, P91, P91S, P93, J90, J95, P30 Pro, P80 Pro, P91 Pro, ZL50, ML160, TL50, TL60, TL70, TL80, TL90, AL90, R30, R70, R80, RT5, RT7 ve diğer BLOODY 7 yazılımını kullanan mouselar.

video var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt