fghfhdtyhjurydh
Normal Üye
aga özelden yaz orda satıcıyım görüşelim ama ben onlardan ayrı satıcıyım
Son düzenleme:
Onu şikayet etsen o * korkusu yeter
kanka anayasada oyunda hile açmanın bi cezası yok bide dava değil savcıda biter olay dolandıran kişiyi hükümsüz tutuklarlar yani ama mağdur kişi af parası istiyebilir isterse dolandıran kişi ya o parayı vercek yada cezsını çekçek 2 yıldan başlıyo yaşa önem verilmiyo çok fazlaMerak ettim de şimdi sen bir hile yaptın ve donanım banı yedin parayla bunu kaldırıcaksın bu yasal değil bunun davasını açsan kazanır mısın?
Anladım bilgilendirme için teşekkürlerkanka anayasada oyunda hile açmanın bi cezası yok bide dava değil savcıda biter olay dolandıran kişiyi hükümsüz tutuklarlar yani ama mağdur kişi af parası istiyebilir isterse dolandıran kişi ya o parayı vercek yada cezsını çekçek 2 yıldan başlıyo yaşa önem verilmiyo çok fazla
ceza hukukuna göre 1-5 yıl arası sicili bozulur + para cezasına döner hem devlete hem bana ağır paralar öder savcılığa suç başvurusu yapıcam innial kart bilgileri ip logları herşeyi bulurlarMerak ettim de şimdi sen bir hile yaptın ve donanım banı yedin parayla bunu kaldırıcaksın bu yasal değil bunun davasını açsan kazanır mısın?
fakat 160 tl benim için gülünç rakam