Kolsuz Area #FOREVER adlı discord sunucusu sahipleri dolandırıcıdır!!

aga özelden yaz orda satıcıyım görüşelim ama ben onlardan ayrı satıcıyım

Son düzenleme:
kanka sana dilekçe hazırladım hukukçu olduğum için bende onların gerçek yüzünü bilmiyodum

SUÇUN KONUSU: 1- adı belirtilen suç tarihinde discord adlı internet sitesi (Bilinmiyor) adlı kullanıcı olarak; Yine söz konusu olan internet sitelerinden sahte ürün satmak niyetiyle 160 tl mi almıştır ve iade yapılmamıştır. Bu suçun içerisinde.Ve Anayasanın gereğince, d0landırma suçu (TCK m.245 / a), bu suçta küfürlü söz konusu olan nitelikli dolandırıcılık olduğu için (TCK m.244) ), suçlu bulunmuşlardır. Kanıtlar Merkez Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafına gönderilmiştir. 2- Şüphelinin faizi hesap üzerinde belirttiği ve hesap bilgileri mevcuttur. hesapları ile ilintili olduğu her türlü izahtan varestedir. suçun konusuna dair ekran görüntüleri vardır

Son düzenleme:
Merak ettim de şimdi sen bir hile yaptın ve donanım banı yedin parayla bunu kaldırıcaksın bu yasal değil bunun davasını açsan kazanır mısın? :D
kanka anayasada oyunda hile açmanın bi cezası yok bide dava değil savcıda biter olay dolandıran kişiyi hükümsüz tutuklarlar yani ama mağdur kişi af parası istiyebilir isterse dolandıran kişi ya o parayı vercek yada cezsını çekçek 2 yıldan başlıyo yaşa önem verilmiyo çok fazla

kanka anayasada oyunda hile açmanın bi cezası yok bide dava değil savcıda biter olay dolandıran kişiyi hükümsüz tutuklarlar yani ama mağdur kişi af parası istiyebilir isterse dolandıran kişi ya o parayı vercek yada cezsını çekçek 2 yıldan başlıyo yaşa önem verilmiyo çok fazla
Anladım bilgilendirme için teşekkürler

Merak ettim de şimdi sen bir hile yaptın ve donanım banı yedin parayla bunu kaldırıcaksın bu yasal değil bunun davasını açsan kazanır mısın? :D
ceza hukukuna göre 1-5 yıl arası sicili bozulur + para cezasına döner hem devlete hem bana ağır paralar öder savcılığa suç başvurusu yapıcam innial kart bilgileri ip logları herşeyi bulurlar

fakat 160 tl benim için gülünç rakam

O zaman gülelim. Şaka bir yana güzel düdüklenmişsin.
c493facc6b01eb14f18ad12a8799bf1c.gif

Geçmiş olsun dostum. Adam parayla yetinmeyip birde virüs bırakmış. Yüzsüzlüğe bak :D Lamer a*k

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt