Çözüldü KODVIP Ürün sorunlu olduğu halde iade etmeyi kabul etmemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghostynin spoofer çalışmıyor herkes elindeki keyleri bitirmeye çalışıyor inanılmaz menn
200$ verip panel almak 👍🏻
Ürünün çalışmaması😏

Sattığınız bu ürün ghosty spooftur. İsim girmemeniz başka birşey olduğu anlamına gelmez. Zaten bu yüzden bi bakıma insanları dolandiriyorsunuz.

Evet zaten bu şekilde bir savunma yapacağını söylemiştim, 2. Verdiği spoofa gelecek olursak. Üstüne para koydum ve elinde key oldup olmadığını sordum oda Var dedi. Satın aldıktan sonra key sipariş ettiğini söyledi evet biliyorum komedi filimi gibi... Yani beni orada aslında birkez daha dolandırdı ve key geldiğinde key çalışmadı. Komedi devam ediyor... Yine beklememi söyledi. Şaşırmadım.

Beklemek istemiyor konusuna gelecek olursak ben 12 saat çalışan bir insanım. Kalan 4 saat içinde oyun oynamak istiyorum ve karşılaştığım manzara bu. Bazılarımızın sizin kadar vakti olmuyor, kendi iade politikanıza uymuyorsunuz. Ürününüz çalışmıyor+ AnyDesk geldiniz düzeltemediniz. Bu durumda %100 iade almam gerekiyordu ama siz bana yine o klasik cevabı verdiniz ve yarını beklememi söylediniz. İyi sabahlar..
Dolandırmak mı sen şakasın dostum 1000 TL para vermişsin sunucumda 1 tane mağdur insan yok maalesef senin gibi insanlar yüzünden gelisemiyoruz + 12 saat çalışma konusana gelince 7/24 PC başında bir çocuksun 5 dk da bir iade istiyorsun sana dedim sabah bekle gece 3 de iademi yapalım yine konu açmışsınız gerçekten yazık halinize üzülüyorum 😄

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

Ne bekliyordun? Böyle bir şey yazan adamdan düzgün bir ürün çıkacağını falan mı :dDDDDDDD @Genisys @Dreamfancy

image.png

??????????

tek bir kişinin ürünlerini herkes satarsa böyle olur
Takip edın bari satıyorsunuz

Dolandırmak mı sen şakasın dostum 1000 TL para vermişsin sunucumda 1 tane mağdur insan yok maalesef senin gibi insanlar yüzünden gelisemiyoruz + 12 saat çalışma konusana gelince 7/24 PC başında bir çocuksun 5 dk da bir iade istiyorsun sana dedim sabah bekle gece 3 de iademi yapalım yine konu açmışsınız gerçekten yazık halinize üzülüyorum 😄
Hayır yanılıyorsun sattığın ürünün çok mağduru var

Para iadesini sağlayıp ghosty abinden yeni key alman tavsiyemdir tabi oda unkdan alabilirse 🥸

Kişi bir ürünü satın alıp ve satın aldığın da ürün çalışmıyorsa iade istemek hakkıdır güncellemeyi bekleyin diyemezsiniz bunu önceden söylemeniz gerekirdi veya satışları durdurmanız gerekirdi anladığım kadarıyla sorun hala çözülmemiş kişinin ne banı kalkmış ne de iade edilmiş.

#Karar

Müşteriye ödediği paranın tamamının 24 saat içerisinde iade edilmesidir 24 saat sonun da bana durum hakkında Discord üzerinden bilgi verin

@Redrizomn @KodVip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt