Çözüldü KODVIP Ürün sorunlu olduğu halde iade etmeyi kabul etmemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redrizomn

Gold Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @KodVip
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : İade
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 29.11.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...ypass-val-152-val-5-fix-100-undetected.56878/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller
:
aTzcY0E.png
RFVsK5i.png
73jzQp7.png
l11Wv2X.png

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :

Öncelikle satıcının kendi savunma şekli "Zaten başından beri iade istiyordunuz." Şeklinde oluyor. Bunun sebebi Ghosty ürünlerinin sorunlu olduğunu hepimiz biliyoruz ve bende Ghosty Spoof sattığını bilseydim almayacaktım.
Loaderi görür görmez istemediğimi söyledim ama iade etmeyeceğini söyledi. Herneyse kullandık fakat yukarda gördüğünüz şekilde hatalar vermeye başladı. Kullandığımdan beri 1 oyun bile doğru düzgün oynuyamadım. Kendi iade politikasında ürünün bahsettiği gibi çalışmamasından dolayı iade edeceğini söylüyor fakat iade istediğinizde size "Yarın deneriz, Yarın halledecekler" şeklinde önergeler sunuyor. Yani bekletebildiği kadar bekletiyor. Kendisinin yüzünden 2 hesabımda delay yemiştir. Fakat konusunda ürünün %100 UD olduğunu VS söylemiş komik gerçekten..
Tam 2 gündür bu ürüne sahibim ama kullanamıyorum. Daha fazla kanıtım vardı fakat diğer ticketi sildi (neden acaba:)). Ticketi sildiği için şimdilik bu kadar ama adminler benimle iletişime giderse extra olarak videolu kanıt göndereceğim. Bizzat AnyDesk gelip sorunu düzeltemediğinin bir kanıtıdır. Teşekkürler.

C3scNcm.png

Son düzenleme:
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @KodVip
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : İade
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 29.11.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : httphttps://cheatglobal.com/konu/valorant-perm-spoofer-tpm-hvic-secure-boot-bypass-val-152-val-5-fix-100-undetected.56878/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller
:
aTzcY0E.png
RFVsK5i.png
73jzQp7.png
l11Wv2X.png

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :

Öncelikle satıcının kendi savunma şekli "Zaten başından beri iade istiyordunuz." Şeklinde oluyor. Bunun sebebi Ghosty ürünlerinin sorunlu olduğunu hepimiz biliyoruz ve bende Ghosty Spoof sattığını bilseydim almayacaktım.
Loaderi görür görmez istemediğimi söyledim ama iade etmeyeceğini söyledi. Herneyse kullandık fakat yukarda gördüğünüz şekilde hatalar vermeye başladı. Kullandığımdan beri 1 oyun bile doğru düzgün oynuyamadım. Kendi iade politikasında ürünün bahsettiği gibi çalışmamasından dolayı iade edeceğini söylüyor fakat iade istediğinizde size "Yarın deneriz, Yarın halledecekler" şeklinde önergeler sunuyor. Yani bekletebildiği kadar bekletiyor. Kendisinin yüzünden 2 hesabımda delay yemiştir. Fakat konusunda ürünün %100 UD olduğunu VS söylemiş komik gerçekten..
Tam 2 gündür bu ürüne sahibim ama kullanamıyorum. Daha fazla kanıtım vardı fakat diğer ticketi sildi (neden acaba:)). Ticketi sildiği için şimdilik bu kadar ama adminler benimle iletişime giderse extra olarak videolu kanıt göndereceğim. Bizzat AnyDesk gelip sorunu düzeltemediğinin bir kanıtıdır. Teşekkürler.

C3scNcm.png
Kendisi tamamen trol bir kişiliktir. Şu an Van 1067 sorunu var; kullananlar bilir. Kişi güncellemeyi beklemiyor, çözülecek olan VGK güncellemesi geldi ve sadece tek istediği iade. Başka bir şey demiyor. 🙂 Ghosty Spoof ile ilgili herhangi bir konum bulunmuyor. Satın alımdan sonra Kişi Ghosty almak istemedi iade istedi ve sonra farkını vererek farklı bir ürün aldı. Ancak o üründe key ile ilgili bir sorun çıktı. Yine “Ben bekleyemem, şöyle böyle” dediği için iade edildi.
@Genisys'e bırakıyorum, nasıl uygun görürse o şekilde ilerlenir.
Saygılarımla,
Kodvipstore

Kendisi tamamen trol bir kişiliktir. Şu an Van 1067 sorunu var; kullananlar bilir. Kişi güncellemeyi beklemiyor, çözülecek olan VGK güncellemesi geldi ve sadece tek istediği iade. Başka bir şey demiyor. 🙂 Ghosty Spoof ile ilgili herhangi bir konum bulunmuyor. Satın alımdan sonra Kişi Ghosty almak istemedi iade istedi ve sonra farkını vererek farklı bir ürün aldı. Ancak o üründe key ile ilgili bir sorun çıktı. Yine “Ben bekleyemem, şöyle böyle” dediği için iade edildi.
Saygılarımla,
Kodvipstore
güncelleme beklemek zorunda değil kullanamadıysa :D

Saygılarımla,
Kodvipstore
Sattığınız bu ürün ghosty spooftur. İsim girmemeniz başka birşey olduğu anlamına gelmez. Zaten bu yüzden bi bakıma insanları dolandiriyorsunuz.

Evet zaten bu şekilde bir savunma yapacağını söylemiştim, 2. Verdiği spoofa gelecek olursak. Üstüne para koydum ve elinde key oldup olmadığını sordum oda Var dedi. Satın aldıktan sonra key sipariş ettiğini söyledi evet biliyorum komedi filimi gibi... Yani beni orada aslında birkez daha dolandırdı ve key geldiğinde key çalışmadı. Komedi devam ediyor... Yine beklememi söyledi. Şaşırmadım.

Beklemek istemiyor konusuna gelecek olursak ben 12 saat çalışan bir insanım. Kalan 4 saat içinde oyun oynamak istiyorum ve karşılaştığım manzara bu. Bazılarımızın sizin kadar vakti olmuyor, kendi iade politikanıza uymuyorsunuz. Ürününüz çalışmıyor+ AnyDesk geldiniz düzeltemediniz. Bu durumda %100 iade almam gerekiyordu ama siz bana yine o klasik cevabı verdiniz ve yarını beklememi söylediniz. İyi sabahlar..

belli oldu herkesin niye ghosty keyini satmaya calıştığı :D

Ghosty denen bebe benimle dalga geçmek için ürün sorununun düzeltiğiyle alakalı 28inde saat 11'de böyle bir mesaj gönderdi. Yani ürün sahibi sorunun çözüldüğünü öne sürmüş. Bu durumda sorun hala müşteri de devam ediyorsa ne yazık ki satıcı haksız ve iade geçmesi gerekiyor.

vSoUdbcX_o.png

0HzBCL4h_o.png

Klasik ghosty ürünleri. Hilesi delay ban atar half detected, spooferı 2 aydır tamamen bozuk halde ve yalandan düzelttiklerini öne sürüp duruyorlar. Satmayın sattırmayın arkadaşlar.

Ghosty denen bebe benimle dalga geçmek için ürün sorununun düzeltiğiyle alakalı 28inde saat 11'de böyle bir mesaj gönderdi. Yani ürün sahibi sorunun çözüldüğünü öne sürmüş. Bu durumda sorun hala müşteri de devam ediyorsa ne yazık ki satıcı haksız ve iade geçmesi gerekiyor.

vSoUdbcX_o.png

0HzBCL4h_o.png

Klasik ghosty ürünleri. Hilesi delay ban atar half detected, spooferı 2 aydır tamamen bozuk halde ve yalandan düzelttiklerini öne sürüp duruyorlar. Satmayın sattırmayın arkadaşlar.
Hiç uyumuyorsun abi, ne zaman görsem aktifsin geceleri benim gibi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ghosty dt oldugu icin konu acmamis, yazik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt