Kodlama, Hile yapmayı öğrenmek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dehex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dehex

Platinum Üye
Öncelikle hepinize selamlarımı iletiyorum.

Kodlama, programlama dünyasına atılmak istiyorum ancak nereden ve nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum. Böyle şeyler de yapmaya baya bir hevesim var ama bir türlü başlama şansım olmadı. Anlayacağınız bilgim 0

Öncelikle hangi kodlama dilini öğrenmeye başlamalıyım, neler yapmalıyım bunlar hakkında bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.

Kodlama, programlama dünyasına atılmak istiyorum ancak nereden ve nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum. Böyle şeyler de yapmaya baya bir hevesim var ama bir türlü başlama şansım olmadı. Anlayacağınız bilgim 0

Öncelikle hangi kodlama dilini öğrenmeye başlamalıyım, neler yapmalıyım bunlar hakkında bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.
ilk olarak python ile temeli öğren sonra c sonrada c plus plus diye öneriyom ben yinede araştırman gerekiyor 2 3 kişinin önerisi ile olacak bir şey değil

ilk olarak python ile temeli öğren sonra c sonrada c plus plus diye öneriyom ben yinede araştırman gerekiyor 2 3 kişinin önerisi ile olacak bir şey değil
çok karışıklık yapıyorsun dostum python temeli atarsa c++ ap ayrı bir geçiş olur yanlış bilgi verme yani;

benim sana önerim c++ ile temelini at java ile devamını getir bu durum içerisinde yapayzekadan yardım alman forumlarda konu açmanın vb. sana çok katkısı olacaktır zaten

çok karışıklık yapıyorsun dostum python temeli atarsa c++ ap ayrı bir geçiş olur yanlış bilgi verme yani;

benim sana önerim c++ ile temelini at java ile devamını getir bu durum içerisinde yapayzekadan yardım alman forumlarda konu açmanın vb. sana çok katkısı olacaktır zaten
adamın bilgisi sıfır en azından yazılımın temelini öğrenmeli direk c plus plusdan başlarsa serüveni çok uzun zaman alır

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Cpp ile başla zaman geçtikçe kernel öğrenmeye başla gerisini getirirsin zaten

Java ne alaka

Bunu Programlama Öğrenmeden De Yapabilirsin.Sadece Çok İyi Araştırma Ve Yapay Zeka Kullana Bilmen Lazım

her şeyi bi nebze anlayabilirim de java yı gerçekten akla mantığa bir türlü sığdıramadım .d

Yüz Yüze Kursa Gidebilirsen Daha İyi Öğrenebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt