Knight Online Kozy macro CrâckMe

Sanırım @kazue0001 ile arkadaşsınız, ona sadece unpacklediğimi söyledim. Boş vakit olunca inceleyip Auth siler paylaşırım dedim ama pek bekleyemiyorsun gibi :D

Unpacked dosyayı aşağıda bırakıyorum, kendiniz Auth kontrollerini temizleyip kullanırsınız.
nx73oq0.png

/
true captcha dan api alıyor bizde tam çözemedik :D ,bence sana bırakalım musait bir vaktinde kontrolleri silip paylaşabilir misinz ?

Sanırım @kazue0001 ile arkadaşsınız, ona sadece unpacklediğimi söyledim. Boş vakit olunca inceleyip Auth siler paylaşırım dedim ama pek bekleyemiyorsun gibi :D

Unpacked dosyayı aşağıda bırakıyorum, kendiniz Auth kontrollerini temizleyip kullanırsınız.
nx73oq0.png

/
bunu yapsan yapsan sen yaparsın denedim ama olmadı sen müsait bir zamanda yapıp paylaşırmısın

nx73oq0.png

/
hala seni bekliyoruz reis, şuna lütfen bi el at paylaş sende kurtul bizde kurtulalım :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt