Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Teşekkürler.İyi satışlar
Teşekkürler hocam, buyurun gelin beklerim.Hocam hayırlı satışlar forumda deneyeceğim ilk siz olacaksınız
Teşekkürler.İyi satışlar
Teşekkürler hocam, buyurun gelin beklerim.Hocam hayırlı satışlar forumda deneyeceğim ilk siz olacaksınız
Fix durumunda iade var mı?Evet dediğiniz gibi bypass kalıcı.
Hayır değil.Spoofer driverless mi
EFI mi yoksa amidew based mi komuda goremedimHayır değil.
Fix olma gibi bir durum söz konusu değildir fakat olduğunu varsayarsak bile herhangi bir ban durumu ile karşılaşmazsınız.Fix durumunda iade var mı?
Duruma göre istediğinizi kullanabilirsiniz, daha çok asus tarafın da EFI atılabilir.EFI mi yoksa amidew based mi komuda goremedim
Teşekkürler hocam.iyi satışlar
Teşekkürler.iyi satışlar
sonraki updatede atıyorum 2 hafta sonra ban yiyince parasını geri ister düzgün açıklama yapınFix olma gibi bir durum söz konusu değildir fakat olduğunu varsayarsak bile herhangi bir ban durumu ile karşılaşmazsınız.
Ve evet herhangi bir olumsuz durum da iade mevcut.
Verdiğimiz tüm talimatlara uyup kullanıcının banı açılmazsa paranız iade edilir. Daha detaylı bilgi almak için discord sunucumuzdaki refund kanalına göz atabilirsiniz.sonraki updatede atıyorum 2 hafta sonra ban yiyince parasını geri ister düzgün açıklama yapın
Ayrıyeten gerekli açıklamayı zaten yapmışım ne yazıyor orda tekrar okursan sevinirim...sonraki updatede atıyorum 2 hafta sonra ban yiyince parasını geri ister düzgün açıklama yapın