📘 Knave.cc 📗 Perm Spoofer 🔋 TPM , Secure Boot , HVCI OFF Bypass 📗

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Fix durumunda iade var mı?
Fix olma gibi bir durum söz konusu değildir fakat olduğunu varsayarsak bile herhangi bir ban durumu ile karşılaşmazsınız.

Ve evet herhangi bir olumsuz durum da iade mevcut.

EFI mi yoksa amidew based mi komuda goremedim
Duruma göre istediğinizi kullanabilirsiniz, daha çok asus tarafın da EFI atılabilir.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Fix olma gibi bir durum söz konusu değildir fakat olduğunu varsayarsak bile herhangi bir ban durumu ile karşılaşmazsınız.

Ve evet herhangi bir olumsuz durum da iade mevcut.
sonraki updatede atıyorum 2 hafta sonra ban yiyince parasını geri ister düzgün açıklama yapın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sonraki updatede atıyorum 2 hafta sonra ban yiyince parasını geri ister düzgün açıklama yapın
Verdiğimiz tüm talimatlara uyup kullanıcının banı açılmazsa paranız iade edilir. Daha detaylı bilgi almak için discord sunucumuzdaki refund kanalına göz atabilirsiniz.

Ayrıyeten gerekli açıklamayı zaten yapmışım ne yazıyor orda tekrar okursan sevinirim...

(Fix olma gibi bir durum söz konusu değildir fakat olduğunu varsayarsak bile herhangi bir ban durumu ile karşılaşmazsınız.)..

(Ve evet herhangi bir olumsuz durum da iade mevcut.)..

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt