Çözüldü Knave.cc / d0landırıcı / Ürün teslimatında Sorun / 500 TL SC4M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
he tamamda büyük ihtimalle 3000tlye almış lifetime savunma yapıyo
Git yazdığım mesajları incele biraz ve cahil cühela zihniyetinden çık. Lifetime aldığım falan yok knave ile yaptığım tek alışveriş onetime spoofer onda da herhangi bir sorun çıkmadı bu yüzden düzgün bir satıcının haksızlığa uğramasını istemem. Modlara asıl olması gerekenleri söyledim ve tavsiyelerimi ilettim. Kendileri şu anda analizi yapıyorlar ve doğru kanıya varacaklarını düşünüyorum.

Git yazdığım mesajları incele biraz ve cahil cühela zihniyetinden çık. Lifetime aldığım falan yok knave ile yaptığım tek alışveriş onetime spoofer onda da herhangi bir sorun çıkmadı bu yüzden düzgün bir satıcının haksızlığa uğramasını istemem. Modlara asıl olması gerekenleri söyledim ve tavsiyelerimi ilettim. Kendileri şu anda analizi yapıyorlar ve doğru kanıya varacaklarını düşünüyorum.
Los Angeles Kiss GIF by Los Angeles Zoo and Botanical Gardens

Ona bakarsanız TinyTaskde de keylogger var ama windowsun uygulaması, sadece bilgileri sizin bilgisayarınızda toparlar istediğinizde o bilgilere ulaşabilirsiniz.
Kullanım amacına bağlı olarak değişir.

Yani virustotalde bir uygulamada keylogger yazıyor diye o uygulama direkt keylogger olmuyor o uygulamanın amacına bağlı.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Knave kardeşimle defalarca işlem yaptım üslubu güzel saygılı bir arkadaştır kaç kez müşterileriyle olan konusmasına bizzat gördüm. Karşı tarafın üslubu eğer gerçekten kötü değilse böyle birşey yapacak biri değl

Dosyanın bu sitelerle ne alakası var?
image.png

Rule'lardanda açık bir şekilde infostealer olduğu belli.

image.png

Lütfen Dosyanın zararlı yazılım olup olmadığı hakkında daha fazla tartışma dönmesin.

Dosyanın bu sitelerle ne alakası var?
image.png

Rule'lardanda açık bir şekilde infostealer olduğu belli.

image.png

Lütfen Dosyanın zararlı yazılım olup olmadığı hakkında daha fazla tartışma dönmesin.
Bu dosyayı knavenin attıgı kanıtlandımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt