he tamamda büyük ihtimalle 3000tlye almış lifetime savunma yapıyosen değil la bu kwsafkıaosfjk nicki olan varya
he tamamda büyük ihtimalle 3000tlye almış lifetime savunma yapıyosen değil la bu kwsafkıaosfjk nicki olan varya
Git yazdığım mesajları incele biraz ve cahil cühela zihniyetinden çık. Lifetime aldığım falan yok knave ile yaptığım tek alışveriş onetime spoofer onda da herhangi bir sorun çıkmadı bu yüzden düzgün bir satıcının haksızlığa uğramasını istemem. Modlara asıl olması gerekenleri söyledim ve tavsiyelerimi ilettim. Kendileri şu anda analizi yapıyorlar ve doğru kanıya varacaklarını düşünüyorum.he tamamda büyük ihtimalle 3000tlye almış lifetime savunma yapıyo
Git yazdığım mesajları incele biraz ve cahil cühela zihniyetinden çık. Lifetime aldığım falan yok knave ile yaptığım tek alışveriş onetime spoofer onda da herhangi bir sorun çıkmadı bu yüzden düzgün bir satıcının haksızlığa uğramasını istemem. Modlara asıl olması gerekenleri söyledim ve tavsiyelerimi ilettim. Kendileri şu anda analizi yapıyorlar ve doğru kanıya varacaklarını düşünüyorum.
Bu dosyayı knavenin attıgı kanıtlandımıDosyanın bu sitelerle ne alakası var?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rule'lardanda açık bir şekilde infostealer olduğu belli.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Lütfen Dosyanın zararlı yazılım olup olmadığı hakkında daha fazla tartışma dönmesin.
Hayır, şuanda onu bekliyoruz.Bu dosyayı knavenin attıgı kanıtlandımı
Kanıtlayamaz çünkü ben atmadımHayır, şuanda onu bekliyoruz.