Kız arasında seçim

Yeni arkadaşlar var, eski arkadaşlar var, bugün kahve içtik ve sahilde biraz yürüyüş yaptık, bir story anlattım ve sonra böyle tepki verdi durumlar çok karışık.
Arkadaşların ile bağlantını kesmeni istiyorsa eğer bil ki seni herkesten uzaklaştırıp kendine çekmeye çalışıyor bu çok yanlış bir düşünce ve senden ayrılam potansiyeli çok yüksek nedeni şu çevrende ki o kızlar gördükçe kıskançlıktan içten içe kuduracak ve sana seçim sunacak sende arkadaşlarını seçeceğin için sana nefret beslemeye başlayacak ve ayrılmak isteyecek sende kabul ettiğin de beni o insanlar için mi bıraktın tarzı tamamen suçu karşıya yıkma şeklinde tepkiler ve yorumlar verecek sonrasında ise seni çevrene veya kendi çevresine kötüleyecek hatta eğer delilik varsa kız arkadaşında yeni ilişki yaptığında öğrenip baltalamaya çalışacak ve bu durumda seni zora sokmaya çalışacak kendisine geri dön diye. Ya da diğer bir şey ayrılacaksın kız arkadaşın üzülecek ağlayacak sonra unutacak.

@Royz6 Seni Aldattığını düşünmüyorum Arkadaş Kalmasına İzin vermelisin

DjajxjjabklalqkckakqkkgkakqnbdkwocjakmsjvkakwkcıakkwkckkaksvkkakakskwkDjajxjjabklalqkckakqkkgkakqnbdkwocjakmsjvkakwkcıakkwkckkaksvkkakakskwkcDjajxjjabklalqkckakqkkgkakqnbdkwocjakmsjvkakwkcıakkwkckkaksvkkakakskwkc

Arkadaşların ile bağlantını kesmeni istiyorsa eğer bil ki seni herkesten uzaklaştırıp kendine çekmeye çalışıyor bu çok yanlış bir düşünce ve senden ayrılam potansiyeli çok yüksek nedeni şu çevrende ki o kızlar gördükçe kıskançlıktan içten içe kuduracak ve sana seçim sunacak sende arkadaşlarını seçeceğin için sana nefret beslemeye başlayacak ve ayrılmak isteyecek sende kabul ettiğin de beni o insanlar için mi bıraktın tarzı tamamen suçu karşıya yıkma şeklinde tepkiler ve yorumlar verecek sonrasında ise seni çevrene veya kendi çevresine kötüleyecek hatta eğer delilik varsa kız arkadaşında yeni ilişki yaptığında öğrenip baltalamaya çalışacak ve bu durumda seni zora sokmaya çalışacak kendisine geri dön diye. Ya da diğer bir şey ayrılacaksın kız arkadaşın üzülecek ağlayacak sonra unutacak.
Ayrılalım okey problem yok benim için dedim sonra buluşalım öyle konuşalım böyle anlaşamıyoruz dedi ben de tamam dedim
Sen sanki bu olayı yaşamışsın öyle yazdın

Ayrılalım okey problem yok benim için dedim sonra buluşalım öyle konuşalım böyle anlaşamıyoruz dedi ben de tamam dedim
Sen sanki bu olayı yaşamışsın öyle yazdın
Ben bu tür olayların binbir türlüsünü yaşadım kadınların dilinden anlıyorum diyelim sonuç asla değişmez aklı mantığı olan bir kadın gelipte tüm herkesle ilişkini kes demez birincisi karışmaya hakkı yok ikincisi evli bile değilsiniz basit bir sevgilisiniz.

Ben bu tür olayların binbir türlüsünü yaşadım kadınların dilinden anlıyorum diyelim sonuç asla değişmez aklı mantığı olan bir kadın gelipte tüm herkes ilişkini kes demez birincisi karışmaya hakkı yok evli bile değilsiniz basit bir sevgilisiniz.
sen kadin degilmiydin :whatohno:

bende de aynı problem var arkadaşlarımla görüşmemi dahi istemiyor ama ben ısrarla görüşüyorum o yüzden haftalardır konuşmuyoruz şuan sevgilimiyiz bilmiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt