Kız arasında seçim

sadgebyebye

Efsane Üye
Üniversiteye başladım çevrem çoğaldı doğal olarak biraz fazla kızla tanıştım takipleştik numaralarımızı aldık konuşuyoruz ama benim sevgilime bir şey oldu aniden hepsiyle konuşmamı arkadaş olmamı kesmek istedi düşünecegimi ve sana kararımı söyleyeyim dedim şimdi benim kafam çok fazla karışık hayır arkadaş kalıcağım dersem güzel ilişkim biticek
Siz olsaydınız ne cevap verirdiniz troll ve taşşak muhabbeti yapmayın

bence ilişkini bitirmelisin arkadaşların ilişkine kıyasla her zaman yanında olacaktır

İlişkinde mutlu değilsen başka bir insanla hayatını devam ettirebilirsin yeni tanıdığın arkadaşının huyu suyu da sana benziyorsa yaşayacağınız ilişki daha eğlenceli hale gelecektir e tabi bu durumda eski ilişkini de unutmuş olacaksın üzülmeyeceksin ama unutma her seni seviyorum diyene inansaydık şimdiye harem kurardık. :)

Evet haklısın ama bir yanda aşık bir kadın, diğer yanda bir arkadaş, seçmek istemiyorum, kendini kaybedecek, kendisi istedi. :imtiredboss:
Senden arkadaşlarını bırakmanı istiyorsa sıkıntılı biridir zaten. Kıskançsa hayatını yaşamana izin vermez. Ayrıl gitsin.

arkadaşlık eğer yeniyse ilişkini bitirme

Senden arkadaşlarını bırakmanı istiyorsa sıkıntılı biridir zaten. Kıskançsa hayatını yaşamana izin vermez. Ayrıl gitsin.
Sen sus anime kızları gerçek değil şimdi bunun üzüntüsüyle köşende üzül. :lazerdoge:

Üniversiteye başladım çevrem çoğaldı doğal olarak biraz fazla kızla tanıştım takipleştik numaralarımızı aldık konuşuyoruz ama benim sevgilime bir şey oldu aniden hepsiyle konuşmamı arkadaş olmamı kesmek istedi düşünecegimi ve sana kararımı söyleyeyim dedim şimdi benim kafam çok fazla karışık hayır arkadaş kalıcağım dersem güzel ilişkim biticek
Siz olsaydınız ne cevap verirdiniz troll ve taşşak muhabbeti yapmayın
Sevgilini seçersen ve arkadaşlarınla ilişkini kesersen ve gün gelir sevgilin senden ayrıldığında sosyal hayatına ve arkadaşlarına dahil hiç bişeyin kalmıyacak bence arkadaşlarını seçmelisin kanka

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt