Kimim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Voltivax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Voltivax

Silver Üye
Öncelikle ben voltivax senelerdir çoğu plartfomda hile kullandım hile kullananları izledim tecrübeliyim yani reklamcılık ve sunumculuk sektorü ile uğraşıyorum hali hazırda açılmış konum var valorant gibi fps oyunlarının kapsamlı hilelerine reklam yaparak hem gelir elde edip hemde hile ile eğlenerek sevdiğim işi yapmış oluyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Öncelikle ben voltivax senelerdir çoğu plartfomda hile kullandım hile kullananları izledim tecrübeliyim yani reklamcılık ve sunumculuk sektorü ile uğraşıyorum hali hazırda açılmış konum var valorant gibi fps oyunlarının kapsamlı hilelerine reklam yaparak hem gelir elde edip hemde hile ile eğlenerek sevdiğim işi yapmış oluyorum
Başarılarının devamını dilerim.

(dalgasına attığım bir video)

Memnun oldum hocam.İşinizi severek ve eğlenerek yapmaniz çok güzel.Uğraştığınız işlerde başarılar 🥰

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt