Kilo Verme

ScripterKid

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba herkese. Boyun 1.67 kilom 65 ve yağ yakmak istiyorum. Evimde sadece ayakta kullanılan bisiklet kardiyo aleti var. Onun dışında hiç bir şey yok nasıl yağ oranımı düşürebilirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba herkese. Boyun 1.67 kilom 65 ve yağ yakmak istiyorum. Evimde sadece ayakta kullanılan bisiklet kardiyo aleti var. Onun dışında hiç bir şey yok nasıl yağ oranımı düşürebilirim
masallahhhhh kolay gelsin

Evde disiplinli bir şekilde çalışmak zordur. Konfor alanından çıkmalısın.

protein agırlıklı beslen mesela sabah 3 yumurta 1 salatalık öğle 200 gr tavuk gögüsü 1 salatalık 5 badem biraz marul belki 1 yumurta aksam 200 gr tavuk gogusu 1 salatalık 3 badem varsa avakado yarım bide salata yap yagsız tuzsuz yeterli ayrıca tavuk gogsunu yaparken 1 kaşık zeytin yagı kullan bol bol su iç 2 lt en az egzersiz yap

Ayrıca kimin ne dedigini önemseme buradan laf atan cogu kisi agır obez

Ekmeği veglı yemekler yemekten kaçın gece uyumadan önce sakın yemek yeme günlük dişarı çıkıp yürüyüş yap adım Sayar yükle ve bir hedef belirle kendine o hedefin başardın yarın başka bir hedef belirle böyle böyle yükselt çok farklı olduğunu göreceksin birde yemek yemeden önce 3-4 bardak su iç ekmeği kese biliyorsan direk kes abur cubur
Ve Fast Food yemeyi kes gazlı içeçekleri azalt zayıfladıgını göreceksin 👌😉

13'üm abi

Ekmeği veglı yemekler yemekten kaçın gece uyumadan önce sakın yemek yeme günlük dişarı çıkıp yürüyüş yap adım Sayar yükle ve bir hedef belirle kendine o hedefin başardın yarın başka bir hedef belirle böyle böyle yükselt çok farklı olduğunu göreceksin birde yemek yemeden önce 3-4 bardak su iç ekmeği kese biliyorsan direk kes abur cubur
Ve Fast Food yemeyi kes gazlı içeçekleri azalt zayıfladıgını göreceksin 👌😉
Abi yürüyüş yerine kardiyo aleti kullansam olur mu ve abur cuburu vs nasıl keserim bağımlı gibi bişeyim

13'üm abi

Abi yürüyüş yerine kardiyo aleti kullansam olur mu ve abur cuburu vs nasıl keserim bağımlı gibi bişeyim
O senin kafanda bitiyor kardiyo aleti kunlana bilirsin ama evde nekadar olmazsan o kadar iyi iraden kötüyse evde bulunma dışarıda açlık daha zor aklına gelir abur cubur ise evde bulundurma en azından ulaşımın dan uzak olursa daha zor canın ister 2 hafta dayanırsan kolay kolay canın istemez

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt