Çözüldü Kilo Alamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 7CHT2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7CHT2

Platinum Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Ben yaklaşık 3 yıldır kilo alamıyorum ve günden güne eriyip gidiyorum. Kilom 62 boyum 1.75 Yemek yememe rağmen alamıyorum pandemiden sonra böyle oldu önceden kiloluydum.
Kötü alışkanlıklarım sadece sigara alkol kullanmıyorum, belki sigaradandır dedim bir iki ay bıraktım sigarayı, değişen bişey olmadı.
Nasıl kilo alırım spora mı başlamalıyım, diyetisyene mi gitmem lazım veya bildiğiniz bir kilo aldırıcı ürün varsa önerir misiniz.
Teşekkür ediyorum iyi forumlar...

Selamün aleyküm arkadaşlar.
Ben yaklaşık 3 yıldır kilo alamıyorum ve günden güne eriyip gidiyorum. Kilom 62 boyum 1.75 Yemek yememe rağmen alamıyorum pandemiden sonra böyle oldu önceden kiloluydum.
Kötü alışkanlıklarım sadece sigara alkol kullanmıyorum, belki sigaradandır dedim bir iki ay bıraktım sigarayı, değişen bişey olmadı.
Nasıl kilo alırım spora mı başlamalıyım, diyetisyene mi gitmem lazım veya bildiğiniz bir kilo aldırıcı ürün varsa önerir misiniz.
Teşekkür ediyorum iyi forumlar...
her sabah akabşldiğin kadar karbonhidrat ve spor

192 60 kilo zargana bir göttüm kanka bende sonra hayvansal miğde yaran bir diyete sokturdum kendimi gittim paramı spor hocalarına diyetisyenlere bastım miğdem yarılana kadar yedim ( sağlıklı ve bir program doğrultusunda tabi ki ) miğdem düzene oturdu şuan 192 89 kilo bir ayı oldum

kısacası bu iş profesyonel birinin yeni ölçmesiyle ilerler

Olmayan yağ oranının neyini basarak kas yapacaksın? dehidre edeceksin vucudunu.
Sadece yorum yapmak için yazmışlar.
öncelikle yağ oranını arttırmalısın bunu besin değerini yükseğe alarak ve kalori arttırarak yapabilirsin.
bunlar vucuduna yağ sağlayacak daha sonra orantısız yağ gözlemlersen bunu eritmek biçimlendirmek bulk oryantasyonu adına L-karnitin kullanarak takviyeleyebilirsin.
kilo almanın en kolay yolu hayvansal yağlardır bunu unutma, vucutta enzimlenir ve yapışır kalır.
Nasıl yaparım dersen uht ürünlere yönel git en yakın mandıradan has tereyağını al sabah kahvaltında tüket, her gün 2 adet snickers göm çok sağlam proteindir tok tutar.
Evde otururken al eline kaşığı nutella göm dostum :)
böbreklerinde salınım ve enzim oranı artacak bu sık sık lavabo veya su kaybı dehidreye yol acabilir bunun önüne kalorini arttırarak geçersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt