çeviri boşuna mı var olum türk admin yok ne demekbeyler az önce 1 aylık keyser aldım karttan param çıktı ama sitede bi hata oluştu ve keyimi vermedi bu durumda napıcam türk adminleride yok
türk admin var aq nası yokbeyler az önce 1 aylık keyser aldım karttan param çıktı ama sitede bi hata oluştu ve keyimi vermedi bu durumda napıcam türk adminleride yok
tamamda nasıl bir yol izliyeceğim 750 tl verdim içim acıyor bide gelmedi hileçeviri boşuna mı var olum türk admin yok ne demek
keyser.gg deilmi orjinal sitesitürk admin var aq nası yok
hatadan kastığın ne biraz daha acıklar mısıntamamda nasıl bir yol izliyeceğim 750 tl verdim içim acıyor bide gelmedi hile
keyser.gg deilmi orjinal sitesi
ya alışverişi yaptım çarpı işareti verdi yanlışlıkla kapadım key de yok elimde karttanda para çekildihatadan kastığın ne biraz daha acıklar mısın
allah için yardım et hocam yatürk admin var aq nası yok
yardım edermisinçeviri boşuna mı var olum türk admin yok ne demek
maile gelmesi lazım kontrol etya alışverişi yaptım çarpı işareti verdi yanlışlıkla kapadım key de yok elimde karttanda para çekildi
allah için yardım et hocam ya
yardım edermisin
olm keyserde key diye bise yok loaderi indiricen loadere kullanıcı adı şifre ile giriyonya alışverişi yaptım çarpı işareti verdi yanlışlıkla kapadım key de yok elimde karttanda para çekildi
allah için yardım et hocam ya
yardım edermisin
gelmemişmaile gelmesi lazım kontrol et