Çözüldü KeyDrop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SheriffPold

Diamond Üye
Aga KeyDroptan 3 5 sandık açayım dedim 5 dolar yükledim kart bilgilerini yazdım 100 tl fln dediler onaylandı sonra siteye bakıyorum yarım saatir 5 dolar bakiyem gelmedi. ama onaylarken 1 mesaj daha geldi keydroptan iptal etmek istiyorsanız fln bilmem ne sildim direk acaba ondanmı gelmedi para yoksa dolandırıldımmı?

Aga KeyDroptan 3 5 sandık açayım dedim 5 dolar yükledim kart bilgilerini yazdım 100 tl fln dediler onaylandı sonra siteye bakıyorum yarım saatir 5 dolar bakiyem gelmedi. ama onaylarken 1 mesaj daha geldi keydroptan iptal etmek istiyorsanız fln bilmem ne sildim direk acaba ondanmı gelmedi para yoksa dolandırıldımmı?
Yahu okumadan niye siliyorsun. Belki de iptal ettin

Dostum bende para yüklemiştim anında gelmişti, hangi kartı kullanıyorsan uygulamadan girip bakarmısın para çekmiş mi ?

bendede oldu 50 dolar yüklediğimde direk geldi ama 10 dolarda gelmedi ticket açtım bekliyorum

sc4m site keydrop sakın girme. 100 dolar yatırdım tek kasadan battım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt