KeyAuthPatcher V2 - .NET

Daha önceki paylaştığım Patcher DMCA yediği için. Yenisini yapıp biraz daha geliştirmeye karar verdim.

NOT: .NET CORE İÇİN ÇALIŞMAZ!

Kullanımı:
1. Hedef Programın mimarisi neyse ona göre seçin. x86 veya x64
2. KeyAuthPatcherHelper.dll'yi Hedef Program ile aynı klasöre koyun.
3. Extreme Injector veya herhangi bir injector ile KeyAuthPatchLoader.dll'yi injectleyin.

Video:

PW: haso​

programı normal pcde açsam sorun olur mu siz yapmışşınız olmaz herhalde

Hugzo abimiz sinirlenip copyright atmış, dll i discorda yükle öylr at buraya

IMG_4584.png

Ya olm as:scxvlkalLDSGLÖÇCBXMÖXCB 0x29A'nın hesabı @pezomemmed bunu sen de iyi biliyorsun merak etme. Dünki çocukla mı dans ediyorsun la sen? Bak sana laf atmak istemiyorum seninle bir ilgisi yok bu olayın arkadaşını savunma bana. Sorik olduğunu ben de sen de çok iyi biliyoruz. @LordH4SS4N size son uyarım biraz daha inkar ederseniz bir ifşa konusu gelir ve insan içine çıkacak yüzünüz kalmaz. Sizin kara kutunuz benim olum siz kimsiniz benimle dans etmeye çalışıyorsunuz karşınızda kim var sizin
ya kardeşim illa ağzımdan kötü kelimeler mi çıksın istiyorsun, ss'ini attığın 0x29A'nın hesabını ekle kendin sor bu kadar meraklıysan, burada bildiğim şeyi bana yalanlamaya çalışma.

Eline sağlık dostum, teşekkürler.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba, @Mozart lütfen konularda polemik yaratmayı bırakın. Bir dahaki uyarıda kalıcı olarak yasaklanacağınızı unutmayın. İyi forumlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt