kanka calısmıyorŞifrelenmiş dosyaların KeyAuthunu yamalayabiliyor mu?
Güncel keyauth sürümleri için v1.1 sürümü yayınlandı. Bunla deneyin.kanka calısmıyor
C++ dili ile oluşturulan KeyAuth projelerinde lisans (license key) kısmını atlamanıza yarar.
Bu sayede lisans anahtarı olmadan giriş yapabilirsiniz.
x86-x64 Destekler.
Memory Integrity (check_section) korumasını geçmek için bu program ile birlikte kullanın: https://cheatglobal.com/konu/keyauth-memory-integrity-bypass-c.41629/
8code.org (Revolex & ThichQuangDuc) tarafından yapılmıştır.
Ekran Resmi:
Video:
İndir:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MD5: 0418DCCDD8684A91528F059AE0686544
SHA-1: 87C875F9653E987F897151C2CFEF24E4054C2BF4
discord ekleme imkanın varmıdır? florsas3x dc bir sorum vardaGüncel keyauth sürümleri için v1.1 sürümü yayınlandı. Bunla deneyin.
Failed! hatası düzeltildi.
Artık K.adı ve Şifre ile girişleri de destekliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
k.adı şifre alanlarını boş bırakmayın
boş bırakmadım zaten ıstıyorsan dcden ekran acayımk.adı şifre alanlarını boş bırakmayın
Evet VMP, Themida gibi paketlenmiş - sanallaştırılmış dosyalarda çalışır.Şifrelenmiş dosyaların KeyAuthunu yamalayabiliyor mu?
Anladım ellerinize sağlık teşekkürler eğer kullanırsak pekte hile kalmaz gibi C:Evet VMP, Themida gibi paketlenmiş - sanallaştırılmış dosyalarda çalışır.
Evet ImGui ile yapılan uygulamalarda da çalışır.Anladım ellerinize sağlık teşekkürler eğer kullanırsak pekte hile kalmaz gibi C:
Eğer ImGui ile yapılmışsa KeyAuth yine çalışır mı? Yani sadece konsol uygulamalarında mı çalışır yoksa menülerde de çalışır mı?