KeyAuth License Key Patch Method (UPDATED)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ELEMAN BENIM VIDEOYU KENDISININMIS GIBI ATMIS YENI GORDUM ASKELJFEBSAABKESF

arkadasımın discord sunucusunda paylastigm video

image.png
:D gercek mi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kusura bakma dostum ama loader ile x64dbg'in ayni anda acik oldugunu gordukden sonra zaten gerisini izlemeye gerek duymadim. Burada zaten asil onemli olan keyauth apisini patchlemek degil. Keyauthun sahibide ayni seyi soyluyor. Biz sadece auth icin size api sagliyoruz. Programinizi korumaniz size kalmis diye. Yani bu paylastigin seyin bir degeri olmasi icin bu videoda yaptiklarini packlenmis veya obfuscate edilmis bir loader uzerinde yapman lazim.
Bu videoda yapılan şey zaten keyauthun açığını kullanarak keyauthu bypasslamak. Bunları paylaşmamızın sebebi de böyle boklu authları kullanmak yerıne en azından tcp kullanın dıye

Kendi videom olduğunu kim söyledi oğlum promo gen ver diye yalvarıp sonra vermeyince engelleyen 12lik çocuksun yürü git la

Özellikle de videonun bana ait olduğuna dair herhangi bir ibare vs. bir şey eklemedim veya söylemedim.
niye sinirlendin bu kadar komik :D

Eğer sorun olduysa bile söylerdi dcden videoyu degıstırırdım bu kadar zoruna gıdecegını bılsem

Bu videoda yapılan şey zaten keyauthun açığını kullanarak keyauthu bypasslamak. Bunları paylaşmamızın sebebi de böyle boklu authları kullanmak yerıne en azından tcp kullanın dıye
Open source birseyi patchlemek onu bypass etmek degil dostum. Videoda 1 adet direkt korumasiz bir sekilde .exe goruyorum ben baska birsey goremiyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt