KeyAuth Kendimi Nasıl Geliştiririm

sende biraz fazla ego var sanırım basladıgında seninde arkadaşdan bir farkın yoktur diye düşünüyorum.
yanlıs bır sey mı yapmıs dostum konuyu acan ınsan hem sabah aksam konu acıp free hile istiyor konu cevaplayan insanları da toxicliyor yani ?

yani keyi kırmak istiyorum senin bir projen varsa basit atabilirmisin deneyeyim kırmayı
dostum en azından küçük bir eforla keyauth hesabı oluşturup dil'e göre keyauth'un github'da paylaştığı example'lardan birini derleyiver.

dostum en azından küçük bir eforla keyauth hesabı oluşturup dil'e göre keyauth'un github'da paylaştığı example'lardan birini derleyiver.
Teşekkürler Deneyeceğim

birazda ipucu verebilirmisin

Teşekkürler Deneyeceğim

birazda ipucu verebilirmisin
yağız, ipuculuk bir durum yok.
senin önce ilk yapman gereken reversing hakkında bilgi sahibi olmak, uygulamanın memorysine erişim sağlayabilmek, neyi patchleyip neyi değiştireceğini anlayabilmek, karşına bir engel çıkarsa bunu nasıl atlatabileceğini öğrenebilmek.
Keyauth dahili olarak pek bir korumaya sahip değil zaten, bunun sorumluluğunu üstlenmiyorlar çünkü, çoğu developer daha doğrusu skidder da herhangi bir şey ekleme ihtiyacı bile hissetmeden yapıştırıp geçiyor.
her neyse daha sonra keyauth'un example'ını derleyip basit bir analizle istediğine ulaşırsın zaten, ama sen her konuda sıfırsan cheatglobal forumunda konu açarak istediğini elde edemezsin.

yağız, ipuculuk bir durum yok.
senin önce ilk yapman gereken reversing hakkında bilgi sahibi olmak, uygulamanın memorysine erişim sağlayabilmek, neyi patchleyip neyi değiştireceğini anlayabilmek, karşına bir engel çıkarsa bunu nasıl atlatabileceğini öğrenebilmek.
Keyauth dahili olarak pek bir korumaya sahip değil zaten, bunun sorumluluğunu üstlenmiyorlar çünkü, çoğu developer daha doğrusu skidder da herhangi bir şey ekleme ihtiyacı bile hissetmeden yapıştırıp geçiyor.
her neyse daha sonra keyauth'un example'ını derleyip basit bir analizle istediğine ulaşırsın zaten, ama sen her konuda sıfırsan cheatglobal forumunda konu açarak istediğini elde edemezsin.
Gerekli tüm bilgiler verilmiştir. bundan sonrası senin beyin Nöronlarına bağlı yağız.

arkadaşlar key auth ile bir dosyaya vesayre lisans eklemek mümkünmü. çalıştırılabilir dosya değiller fakat lisans eklemek istiyorum bunu nasıl yaparım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt