KeyAuth File Dumper

@Lordblocx @SyncSoftware Linkler güncellendi. İndirin arkadaşlar farklı sitelere uplayıp paylaşırsa iyi olur keyauth admini birkaç güne telif atıyor linklere.

Lisans kontrolünü tek bir bool ile "success" string'ini kontrol ederek yaparsan, Lisans kontrolünü yapan fonksiyonu içeren lib dosyasını açık kaynak olarak paylaşırsan bu keyauth'u kötü yapar.
HOCAM BEN SÜREKLİ MAVİ EKRAN YİYORUM BUNUN ÖNÜNE SANAL MAKİNE İLE DEĞİLDE BAŞKA BİR YÖNTEM MEVCUTMU VE apilcation scret i nasıl çekebilirim

caps lock için özür dilerim düzenlemek isterdim üşendim açık kalmış

Nedir?
Enjekte ettiğiniz Program & Loaderlarda KeyAuth sunucusundan çekilen dosyaları dumplayarak klasöre çıkarır.
Packer ve sanallaştırmalar ile uyumludur. VMP - Themida ile test edildi. (Sadece C++ x64 Uygulamaları ile çalışır)
Çok fazla test edilmedi. Bir sorunla karşılaşırsanız geri bildirimde bulunmaktan çekinmeyin.
Videoda kullanılan Memory Integrity Bypass programının linkine buradan ulaşabilirsiniz: https://cheatglobal.com/konu/keyauth-memory-integrity-bypass-c.41629/
8code - Revolex - ThichQuangDuc tarafından yapılmıştır.

Video:

İndir:

VirusTotal:

bypass programının linki patlak

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam linkini yenilermisiniz?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt