KeyAuth File Dumper

rev0lex

🌷 www.trashauth.com
Diamond Üye
Nedir?
Enjekte ettiğiniz Program & Loaderlarda KeyAuth sunucusundan çekilen dosyaları dumplayarak klasöre çıkarır.
Packer ve sanallaştırmalar ile uyumludur. VMP - Themida ile test edildi. (Sadece C++ x64 Uygulamaları ile çalışır)
Çok fazla test edilmedi. Bir sorunla karşılaşırsanız geri bildirimde bulunmaktan çekinmeyin.
Videoda kullanılan Memory Integrity Bypass programının linkine buradan ulaşabilirsiniz: https://cheatglobal.com/konu/keyauth-memory-integrity-bypass-c.41629/
8code - Revolex - ThichQuangDuc tarafından yapılmıştır.

Video:

İndir:
Linkleri son kez güncelliyorum, artık güncellemeyeceğim. İndiren arkadaşlar biryere upload edip paylaşırsa iyi olur. Linkler tekrar kırılırsa dosya için bana DM gönderebilirsiniz.

VirusTotal:

Son düzenleme:
güzel konu teşekkürler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Failed!

Memory Integrity Bypass programında bu hatayı alıyorsa bu dosya isminden kaynaklı olabilir.
Denediğin keyauth uygulamasının adında boşluk veya özel karakter olmasın aaa.exe gibi bişey yapıp öyle çalıştır.
Ayrıca Memory Integrity Bypass programını yönetici olarak çalıştır.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Memory Integrity Bypass programında bu hatayı alıyorsa bu dosya isminden kaynaklı olabilir.
Denediğin keyauth uygulamasının adında boşluk veya özel karakter olmasın aaa.exe gibi bişey yapıp öyle çalıştır.
Ayrıca Memory Integrity Bypass programını yönetici olarak çalıştır.
Programı test etmek için kullandım benım de bu tarz bir programım var fakat şöyle bir problem var, exeyi kırdım ama exede driver koruması var driverları da keyauthdan download ediyor bunu nasıl geçebiliriz yardımcı olabilir misin

Programı test etmek için kullandım benım de bu tarz bir programım var fakat şöyle bir problem var, exeyi kırdım ama exede driver koruması var driverları da keyauthdan download ediyor bunu nasıl geçebiliriz yardımcı olabilir misin
Videoda tam olarak bunu nasıl yapacağın gösteriliyor. Ama cracklenmiş dosya ile yapamazsın geçerli bir serial key ile giriş yapman lazım driver dosyasını dumplayabilmek için.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt