Keyauth Emulator

çalışmıyor boşuna denemeyin
Kime göre? Discord üzerinden 2-3 kişiden genellikle olumlu dönüş aldım, kendi beceriksizliğini sergiliyorsun şuan sadece.
Böyle gereksiz yolla uğraşmana gerek yok, genelde keyauth kütüphanesi kullanan uygulamalar curl kullanıyor kolayca hook atıp response'yi değiştirebiliyorsun.
Dediğin şey keyauth kütüphanesi dediğin nlohmannı abuselayıp key true olduğundaki stringi pushlamaksa o milat oldu, çoğu loaderda çalışmıyor :) ( hem işi bilen bir geliştirici responselerdeki 1 harfi dahi değişse çalışmaz.)

Kime göre? Discord üzerinden 2-3 kişiden genellikle olumlu dönüş aldım, kendi beceriksizliğini sergiliyorsun şuan sadece.

Dediğin şey keyauth kütüphanesi dediğin nlohmannı abuselayıp key true olduğundaki stringi pushlamaksa o milat oldu, çoğu loaderda çalışmıyor :) ( hem işi bilen bir geliştirici responselerdeki 1 harfi dahi değişse çalışmaz.
çalışmıyor kanka işte eşşek misin sen halen şu boktan projeyi savunuyorsun

Dediğin şey keyauth kütüphanesi dediğin nlohmannı abuselayıp key true olduğundaki stringi pushlamaksa o milat oldu, çoğu loaderda çalışmıyor :) ( hem işi bilen bir geliştirici responselerdeki 1 harfi dahi değişse çalışmaz.)
Dediğim şeyle hiç alakası yok, ve çoğu loaderde çalışır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt