hileye entegre şekilde mi çalışacak yoksa sadece key mi oluşturucakBeyler ben şimdi bi hile yazdım ve dc de hani bi komut yazarsın o da sana key oluşturur onu nasıl yaparız
"yazdım" kelimesi bağırttıBeyler ben şimdi bi hile yazdım ve dc de hani bi komut yazarsın o da sana key oluşturur onu nasıl yaparız
Hile ile entegra hileye key oluşturcak mesela /key generate bot da yazcak iştekey oluşturcakhileye entegre şekilde mi çalışacak yoksa sadece key mi oluşturucak
En basitinden keyauth kullanabilirsin. Bir aiye sor keyauth entegrasyonu nasıl yaparım anlatır.Hile ile entegra hileye key oluşturcak mesela /key generate bot da yazcak iştekey oluşturcak
api lazım discord botunu ve loaderi ona entegre etmen lazım eğer satışa çıkaracaksan cracklenmemesi için apiyi loaderi şifrelemen lazım.Hile ile entegra hileye key oluşturcak mesela /key generate bot da yazcak iştekey oluşturcak
önerdiğin varmıEn basitinden keyauth kullanabilirsin. Bir aiye sor keyauth entegrasyonu nasıl yaparım anlatır.
nası yapcamapi lazım discord botunu ve loaderi ona entegre etmen lazım eğer satışa çıkaracaksan cracklenmemesi için apiyi loaderi şifrelemen lazım.
generatörjava için lisans generator