asd44Prags
Normal Üye
Teşekkür ederim yorumun için , yazılım video ile öğrenilmez diye düşünüyorum yada biz eskide kaldık her şeyi okuyarak öğrendiğimi hatırlıyorum ben , videolu anlatım bu işler için fazla lükse kaçıyor. Ha yazarak belki de ben kötü anlatıyorumdur bilemem ama bu konuya ilgisi olan adamında c++ bilgisi olacak yoksa bu konuyu okumasının bir manası yok . Ek olarak forum sadece valorant odaklı valorantta sıfırdan hile yazabilirim videolu şekilde 24 saat sürer tüm videoları çekmem ama sürekli banlanıp ban açtırmam sıkıntı yaratır bana , ben mmorpg oyunlarında çalışıyorum daha zor daha karmaşık onuda videolu anlatsam inan ki bunu anlamayan adam onu hiç anlamaz valorant gibi iki offseti bul wall hack yap değil mmorpg de işler. Yani şöyle düşün ben inline assembly kullanımını c++ bilmeyen adama nasıl anlatabilirim ki .d Kararsızım bu konularda her türlü tavsiyeye yeniliğe ve öğrenmeye açığım
Videolu Anlatım En Azından İnsanların Hafızasında Birşeylerin Kalmasına Yardımcı Olur. Hem Görsel Olarak Hemde Anlatımlı Bir Şekilde Daha Çok Etki Edecektir. Sen Yinede Benim Fikrimi Bir Düşün Derim Tabiki Tercih Meselesi Bunun İçin Zamanında Olmayabilir.