youtubeden kısa bir arastırma yapabilirsinKendi spoofer'ımı yapıyorum ve keyauth ve imgui gibi yapmak istediğim şeyler için yeterli bilgiye sahip değilim, key sistemi ve imgui konusunda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.
dc canbozokk sen bana yardım etmedin ama gel imgui tasarımı içinKendi spoofer'ımı yapıyorum ve keyauth ve imgui gibi yapmak istediğim şeyler için yeterli bilgiye sahip değilim, key sistemi ve imgui konusunda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.
imgui baseler var onların kodlama mantığına biraz bakarsan kolay ama dediğin gibi spoofera entegre etmesi zor(eğerki win api ile yazılmışsa ama sanmıyorum)İmgui uzun süren bir kodlama fakat hazırı kolay sürer ama entegre edebilmesi için gerçek yazılımcı bulman lazım spooferıda kodlaman için assambly ile C dillerini bilmem gerek windows api ve tersine mühendislik hakkında bilgi edinmen gerekiyor
keyauth kullanıcak max 1 gün içinde Crâck yerbenim anlamadığım birşey var kendi spooferımı yapıyorum diyorsun temel düzey auth eklemeyi bilmeden nasıl spoofer kodlamayı düşünüyorsun?
Keyauth sence de temel mi ? Main dosya da dahil değişiklik lazk ama hazır src var copy paste ile kolay sayilirbenim anlamadığım birşey var kendi spooferımı yapıyorum diyorsun temel düzey auth eklemeyi bilmeden nasıl spoofer kodlamayı düşünüyorsun?