Dediklerinizi denedim fakat search picture timeout hatası veriyor 1 tane kestikten sonraPlay options dan repeat timesi 100 yapabilirsin veya daha fazla sana kalmış.
Dediklerinizi denedim fakat search picture timeout hatası veriyor 1 tane kestikten sonraPlay options dan repeat timesi 100 yapabilirsin veya daha fazla sana kalmış.
Etrafında metin var mı peki yani karakterin görebileceğiDediklerinizi denedim fakat search picture timeout hatası veriyor 1 tane kestikten sonra
Dediklerinizi yaptım fakat search picture timeout uyarısı veriyor yine 1 tane kestikten sonraPlay options dan repeat timesi 100 yapabilirsin veya daha fazla sana kalmış.
evet var bol bolEtrafında metin var mı peki yani karakterin görebileceği
Videoda 3:14'de ki yere gelip never timeout'u tikleyip dener misin birdeevet var bol bol
Yaptım fakat bu sefer de ilk metni kestikten sonra durdu ve sabit beklemeye başladıVideoda 3:14'de ki yere gelip never timeout'u tikleyip dener misin birde
Repat times ayarın sıfırlanmış olabilir bi bakarmısın.Yaptım fakat bu sefer de ilk metni kestikten sonra durdu ve sabit beklemeye başladı
O kısım videodaki gibiRepat times ayarın sıfırlanmış olabilir bi bakarmısın.
Never timeout tikini kaldırıp bi 20 seconds yapıp dener misin birde.O kısım videodaki gibi
Tekrar bir metin kesiyor duruyor ve timeout uyarısı veriyor olmayacak sanırım teşekkür ederim uğraştığın içinNever timeout tikini kaldırıp bi 20 seconds yapıp dener misin birde.