OBS ile kaydetmeyi deneyebilirsin güzel ayar çekince iyi kaydediyor.Bir roleplay sunucusunda adminimde oyunda olduğum süre boyunca ekran kaydını açık tutmam gerekiyor normalde alt z den nvidiadan kaydediyordum fakat çok fazla yer kaplıyor başka kayıt programı varmı ?
discordda ekran ver klipleri acBir roleplay sunucusunda adminimde oyunda olduğum süre boyunca ekran kaydını açık tutmam gerekiyor normalde alt z den nvidiadan kaydediyordum fakat çok fazla yer kaplıyor başka kayıt programı varmı ?
reis obs en temizi obs kullan benceBir roleplay sunucusunda adminimde oyunda olduğum süre boyunca ekran kaydını açık tutmam gerekiyor normalde alt z den nvidiadan kaydediyordum fakat çok fazla yer kaplıyor başka kayıt programı varmı ?
cok yer kaplarreis obs en temizi obs kullan bence
göstermek değil mesele 100gb yer var 5-6 saatlik kayıtta doluyordiscordda ekran ver klipleri ac
bitrate goruntu kalitesi fps dusur boyutui az olur ama kotu gozukur en iyisi harici hdd almakgöstermek değil mesele 100gb yer var 5-6 saatlik kayıtta doluyor
Nvida al kralBir roleplay sunucusunda adminimde oyunda olduğum süre boyunca ekran kaydını açık tutmam gerekiyor normalde alt z den nvidiadan kaydediyordum fakat çok fazla yer kaplıyor başka kayıt programı varmı ?
nvidiadan alıyorum zaten yorum kasmana gerek yokNvida al kral
Okumadım kral laga luga yapmana gerek yoktunvidiadan alıyorum zaten yorum kasmana gerek yok