Telefonu kapalı knkgoogle hesabından bulabilirsin konumdan
Telefonu kapalı knkgoogle hesabından bulabilirsin konumdan
kanka o kadarını bilmiyorum ona pek çözüm yok gibiTelefonu kapalı knk
telefon kapalıysa bulamazlarSavcılık kararı ile Imeı'si sayesinde bulabilirsin.
Savcılığın izniyle polislerin kullandığı bir çok yazılım var açık ya da kapalı fark etmiyor. Bulabiliyorlar.telefon kapalıysa bulamazlar
tamam işte o telin değil hattın en son nerede gözüktüğünü gösteriyor amcam ***** dayıma olmuştu bişey yapamadılarSavcılığın izniyle polislerin kullandığı bir çok yazılım var açık ya da kapalı fark etmiyor. Bulabiliyorlar.
telefonumu bul uygulaması hala aktfise ordan bulabilirsin veya polise gitmeni öneririmHerkese hayırlı forumlar ,
Arkadaslar suan askerdeyim bildiginiz uzere android yasak ve ben gelirken telefonu yanimda getirdim dogal olarak aldilar yaklasik 1 ay kadar suredir sorduruyorum telefonu bulamiyolar imei sini biliyorum acaba baska yollarla bu telefonu bulma yolum var mı telefon kapali
Tesekkurler
benim söylediğim cevap kardeşim o telefonumu bul google hesabıyla çalışıyo konumu ordan alıyortelefonumu bul uygulaması hala aktfise ordan bulabilirsin veya polise gitmeni öneririm
anladım dostum bilgim bu kadar geri kalanından pek anlamam kusura bakmabenim söylediğim cevap kardeşim o telefonumu bul google hesabıyla çalışıyo konumu ordan alıyor