omerbabapro33
Silver Üye
günaydın beyler şimdi biz 5 6 kişi 2 gün önce cuma günü okulda 4 5 tane cocuk dovduk sebebimiz şuydu bunlar bizim arkadaşı dövmüşler ondan önceki günlerde cuma günüde bunlar bizim başka bi arkadaşa karışıyorlar küfür falan ediyorlar bizde bunları kantinde görüyoruz bunlar bize kantinde dik dik bakıyor aralarında bizim hakkımızda birşeyler konuşuyor sandık cocukların yanına gittik cocuklara ne bakıyonuz la falan dedik cocuklar ters ters cevaplar veriyorlardı bunlar beni ittiriyor işte bende gülüyorum çek lan elini diye sonra bunlardan 1i bana vurdu bende vurunca işler kızıştı bizimkiler yumruk yumruğa vurmaya devam ediyor çocuklara bi tanesini aldık banka falan ittirdik belini falan oraya çarptı bir kaçınında kaşı patlamış bize ne gibi ceza verebilirler mudur yardimcisi dedi ilk başta kınama alırsınız sonra gene çağırdı pazartesi velilerinizi çağıracam falan velimide aramadılar cunku numarasini vermedim eokulda falan benim numaram kayitli ordanda bulamazlar fakat velime olayi bile anlatmadim okuldan atilma gibi durum olabilirmiş ve cete kurmadanda yargilaniyomuşuz heralde oyle diyor velime nasıl anlatmalıyım olayı ve ne gibi cezaları olabilir bu durumun