Kargo taşıma problem

darklight

Platinum Üye
Arkadaşlar elektronik sigara vozol ticareti yapıyorum bunlar bana doğu tarafından geliyo satıyorum lakin adam her seferinde gelirken özel arabayla getiriyor bunları kargo yoluyola denedim problem cıktı taşıyamadılar kargo sorununu nasıl çözebilirim fikirleriniz nelerdir?

Kargoyu gonderirken kendin poşetle camera kutusuna vb koy

Arkadaşlar elektronik sigara vozol ticareti yapıyorum bunlar bana doğu tarafından geliyo satıyorum lakin adam her seferinde gelirken özel arabayla getiriyor bunları kargo yoluyola denedim problem cıktı taşıyamadılar kargo sorununu nasıl çözebilirim fikirleriniz nelerdir?
telefon kutusu vs. koy öyle gönder 4 5 kerede bantla sıkı sıkı

Adamla konuş çıkış yapan ilden senin olduğun ile gelecek şehirlerarası bir otobüse versin sende gidip alırsın

6 yıldır elektronik sigaraya dair tüm cihaz vb. herşeyin satışını toptan ve parakende yapıyorum. Kargo şubesiyle anlaşma yap ve şarj aleti vb. tarzında geçir şubeden birisiyle iki sohbet et aranı da iyi tut

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt