Karaciğerim ağrıyor çok zor dayanıyom be

kardeşim inş kötü bir şey değildir ALLAH şifa versin ben arkadaş olmuştu nefes alırken iğne batar gibi olurdu hastane gittik karaciğerde su toplamıştı tüp taktılar ameliyat bir durum olmadı hastane git ederim önemli bir durum olabilir geçmiş olsun ALLAH şifa versin

Adamı görmeden kontrol etmeden ne olduğuna nasıl karar vereceksin ? Bu kadar zekiysen bu forumda işin ne ?
Yazdıklarım dan bunu çıkartıyorsan eğitim almadığın belli oluyor bu kadar önemsemesen daha fazla konuyu uzatmazdın, daha fazla konuyu kirletme istersen.

Adamı görmeden kontrol etmeden ne olduğuna nasıl karar vereceksin ? Bu kadar zekiysen bu forumda işin ne ?
Zekilikle Alakası olduğunu Sanmıyorum Arkadaş Tahminlerini Söylemiş Herkes Doktora Gitmeyi biliyordur herhalde adam Şuanlık Sormuş?

Zekilikle Alakası olduğunu Sanmıyorum Arkadaş Tahminlerini Söylemiş Herkes Doktora Gitmeyi biliyordur herhalde adam Şuanlık Sormuş?
Dostum ya ciddi bişeyse ? şuanlık diyip gelen yorumlarla kendini avutur ve doktora gitmezse ne olacak. Ya gerçekten kötü bişeyse (kanser vs.)

Google: Dostum öleceksin , kansersin , cild kanseri , karaciğer kanseri , kanser kanseri , kans eren ,
Doktor Tavsiyesi: LoL oynamayı bırakmalısın

Dostum ya ciddi bişeyse ? şuanlık diyip gelen yorumlarla kendini avutur ve doktora gitmezse ne olacak. Ya gerçekten kötü bişeyse (kanser vs.)
Kardeşim Bakarsan Dikkatlice Forumdakiler Genellikle Demişki Bekle Doktora git vs. Doktora gitmesi Onun elinde ve Kimse onu Kısıtlamıyor @HTS Kanka sende yarına kadar bekle geçmezse Git bi Sağlık Ocağına oradan Seni Hastaneye Yönlendirirler

Kardeşim Bakarsan Dikkatlice Forumdakiler Genellikle Demişki Bekle Doktora git vs. Doktora gitmesi Onun elinde ve Kimse onu Kısıtlamıyor @HTS Kanka sende yarına kadar bekle geçmezse Git bi Sağlık Ocağına oradan Seni Hastaneye Yönlendirirler
tamam gidicem o ayrıda herkes alkolü bırak sigarayı bırak diyorlar lan 13 yaşındayım 13

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt