Öncelikle yaşanan olaylar üzücü ve bizimde başimiza gelmeyeceği anlamina gelmiyor. Benim sunucumda yetkili rolünde olma olayı ise 2 ay önce sunucuma geldi ve yetkili arıyor musunuz dedi bizde 2 kişiydik ve evet arıyoruz dedik kendisi çok samimi şekilde başvurusunu yapti bizde onayladik. Ticketlara aktif bir şekilde baktı gerektiği işleri yapti. Kendisiyle vakit geçirdiğimizde tiktok yayinlarini vurduğunu gördük. Nasil yaptiğini sordugumuzda "işim bu.Eğlencesine yapiyorum. Bu işlerden para veya bir kar amaci kazanmıyorum eğlencesine yapiyorum" dedi. Sonradan öğrendikki bu sevilmiyormuş her sunucudan banlaniyormus zamaninda unixe exit sc4m attirmis duyumlar böyle. Bu duyumlara göre kendisi discord sunucularınıda vurdugu anlamina geliyor zaten kendi sunucusuna girdiğimizde eskiden yaptiği olaylar ortada. Peps2ne yüzünden sanki discord sunucularını biz vuruyormuş gibi bizi suçlamaniz saçma. Kendisi yetkilim. Ayrica beni tehtid etmeniz? Mağazamdaki ürünler resel FG'nin ürünü bana ait bir ürün yok crackleyeceksenizde beni etiketlemezseniz sevinirim. Bir sıkıntı çıkmayacağini düşünüyorum. İyi forumlar.@sefame konuya bir açıklama borçlusun. Bu kansızların senin sunucunda yetkili rolünde ne işi var, herkes patlarken sen neden patlamıyorsun? Açıklama yapmak için 48 saatten daha az bir süreniz var. Gerekli ve tatmin edici açıklamayı herkese yapmadığınız sürece mağazanızdaki bütün ürünleri bir bir paylaşacağız. Sizinle savaşırız, bunu bizden çok daha iyi biliyorsunuz.
Biz kimseyi tehdit etmeyiz, yapılacak bir şey varsa yaparız. Gerekli araştırmaları yapacağız. Parmağınızın olmadığına kanaat getirirsek elbette sizinle uğraşmayız, iyi günler.Öncelikle yaşanan olaylar üzücü ve bizimde başimiza gelmeyeceği anlamina gelmiyor. Benim sunucumda yetkili rolünde olma olayı ise 2 ay önce sunucuma geldi ve yetkili arıyor musunuz dedi bizde 2 kişiydik ve evet arıyoruz dedik kendisi çok samimi şekilde başvurusunu yapti bizde onayladik. Ticketlara aktif bir şekilde baktı gerektiği işleri yapti. Kendisiyle vakit geçirdiğimizde tiktok yayinlarini vurduğunu gördük. Nasil yaptiğini sordugumuzda "işim bu.Eğlencesine yapiyorum. Bu işlerden para veya bir kar amaci kazanmıyorum eğlencesine yapiyorum" dedi. Sonradan öğrendikki bu sevilmiyormuş her sunucudan banlaniyormus zamaninda unixe exit sc4m attirmis duyumlar böyle. Bu duyumlara göre kendisi discord sunucularınıda vurdugu anlamina geliyor zaten kendi sunucusuna girdiğimizde eskiden yaptiği olaylar ortada. Peps2ne yüzünden sanki discord sunucularını biz vuruyormuş gibi bizi suçlamaniz saçma. Kendisi yetkilim. Ayrica beni tehtid etmeniz? Mağazamdaki ürünler resel FG'nin ürünü bana ait bir ürün yok crackleyeceksenizde beni etiketlemezseniz sevinirim. Bir sıkıntı çıkmayacağini düşünüyorum. İyi forumlar.
Parmağımız yok zaten neden ayni işi yaptiğimiz insanların ekmeğini kapatalm?Biz kimseyi tehdit etmeyiz, yapılacak bir şey varsa yaparız. Gerekli araştırmaları yapacağız. Parmağınızın olmadığına kanaat getirirsem elbette sizinle uğraşmayız, iyi günler.
Benim yayinimida şikayet etmişti tiktoka o yüzden hesabım gitti o evladı ergenArkadaşlar biliyorsunuz ki çoğu hile Discord sunucusu kapandı. Saldırıyı @sefame 'nin platformu olan Vista'da yetkili olan 'pesp2ne' denilen bir ergen şahısın üstlendiği belirlendi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ban dalgası gibi düşünün kimsenin üstlenmesi hiç inandırıcı değil
Mantıken aynı işi yapanlar birbirinin ekmeğiyle oynamazmı hocam. Marketin karşısına bir market daha açılırsa aralarında ister istemez kıskançlık çıkar.neden ayni işi yaptiğimiz insanların ekmeğini kapatalm?
Kurtlar vadisini azalt kral aynanın arkasında kim var demeye başlıcan az sonraBiz kimseyi tehdit etmeyiz, yapılacak bir şey varsa yaparız. Gerekli araştırmaları yapacağız. Parmağınızın olmadığına kanaat getirirsek elbette sizinle uğraşmayız, iyi günler.
Öyle deme sanada savaş açar yoksaKurtlar vadisini azalt kral aynanın arkasında kim var demeye başlıcan az sonra
Bu alemde gece mahkum olan gündüz hakim olamazÖyle deme sanada savaş açar yoksa