Kapsamlı GuPro Spoof Atma

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yaw salın abi şu guproyu bir işe yaradığı yok anlayın artık, sadece mac adresi değiştirmede işe yarıyor o kadar. Sürekli gupro görüyorum en sonunda kafayı yiyeceğim.

lb6mwdq7b2151.jpg

Aha guproyu böyle kullanıyonuz ya
reis bi dev proje gelsinde uğraşmayalım o zaman böyle guproyla fln

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben denedim her res de serial değişiyor şimdi tek oyuna girip denemem kaldı ama ghostspectre şart

Yaw salın abi şu guproyu bir işe yaradığı yok anlayın artık, sadece mac adresi değiştirmede işe yarıyor o kadar. Sürekli gupro görüyorum en sonunda kafayı yiyeceğim.

lb6mwdq7b2151.jpg

Aha guproyu böyle kullanıyonuz ya
valla gupro mupro ama çalıştı bende insyde bios şuan oyundayım

GuPro Spoofer Free Konusu
nd8sts5.png

q482dzn.png

Ghost Spectre kullanıyorum normal win10'da çalışmıyor diye biliyorum
Ghost Spectre herhangi bir zararı yok

64v6dxe.PNG

Anlatım

1. 2004 sürümünü indiriyoruz iso dosyasını kuruyoruz
2. Bios Update yapıyoruz , csm ve secury boot kapatıyoruz
2.
Masaüstündeki Ghost Toolbox ulgulamasını açın
3. Visual C++ , DirectX i kurun
4. CheatGlobal Loader'ı indiriyoruz
5. Yönetici Olarak Çalıştırıyoruz
6. GuPro spooferini çalıştırıyoruz
7. Adımları Yapıyoruz daha sonra yeniden başlatıcak
8. Cmd yi açın wmic baseboard get serialnumber kodunu yazın
9. Serial numaranızı kaydedin bilgisiyarı yeniden başlat yapın
10. Eğer seri numarası yeniden başlattıktan sonra değiştiyse spoof işlemi tamamdır
NOT : Raid atmassanız diskdrive numaranız değişmez Raid Konusu
NOT : Her yeniden başlattığınızda seri numaranız değişir

90171il.PNG

Checker için : Not defterine yazıp .cmd yapın
dostum ben kullandım 1 gün boyunca hiç bir şey olmadı hile fln kullandım en sonunda van 152 hatasından kurtulamadım var mı bir çözümün

Gupro kendi başına diskdrive serial numarası değişiyor fakat vanguard artık regedite daha detaylı baktığı için patlıyorsunuz

aklımı sıçayım ilk kaldırdığımda hile açmayacaktım yaaa
bişey sorucam mac adresi değişince bi daha modem resetlemeye gerek var mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt