KAPATILDI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Goop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Goop

Diamond Üye
KAPATILDI

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana laf edip hile yapamıyorsun diyen kişiler için açtım bu konuyu discordumuzda hile paylaşılıyor. solaris skid fln degil. 0 dan yapıldı jarload vb bize ait.
Normalde konu açmayacaktım ama çok gıcık oldum spartan discordumuzda fotoraflar var gelip görebilirsiniz istiyorsanız indirede bilirsiniz ilk 3 gün free sonra belirlenen fiyatlardan
çıkış yapacaktır. burda bana laf edip daha motion yapamayan aciz solaris'e laf etmeyeceğim bu konuda sadece bana laf eden cocuklar'a haddini bildirmek için açtım
her insanın hatası olur ve asıl olay hata yapmak degil hatanı düzeltmemek urlclassloader dediği şeyin jni da tüm classları getloadedclasses ile listleyip main de listeyi alıp getloadedclassın sahtesini oluşturmak degil negy
haberin olsun yanlış anlama hala seviyorum seni ama beni okadar basit düşüremezsin. bunu okudugunu biliyorum. istersen discorddan senin yeni. hesabınada yazarım sorun degil
sana bilgisiz demiyorum. adminlerin bilgisiz adminlerin benimle yarışamayacak kadar aciz notepad.exe ile hava atan wuplish sandalyeden düşen wuplish vb.
bana istersen skidder olarak tanınndın istesende geçmişin değişmezde geçmiş değişmeye bilir ama insan değişebilir negy. fark etti isen tek bi Crâck yemenizle tüm yanınızdakiler gitti.
knk açtiğin konu yanliş eğer hile vermiceksen millet video nu izleyip ne yapsin burasi hile paylaşmak veya cracklediğin hileleri vb paylaşmak için lütfen forumu doğru kullanin insanlara laf atma yeri değil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt